עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by natanel102030,

מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…

2. Started by Guest Hw,

אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ארי גייגר,

שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…

4. Started by alon_g,

אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by reznikevg,

מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by Harel007,

בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. שלום פורום! אני פונה אליכם כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ורק אז להטעין את הבטרייה בפעם ה…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. זקוק לעזרתכם: ברצוני לחבר שני מסכים למחשב, האחד לעבודה יומיומית, והאחר מסך LCD לצפיה בסרטים (בצורה כזאת שפשוט יהווה את ההמשך של שולחן העבודה ואני אוכל לגרור הצידה אליו את החלונות שאני ארצה - שולחן עבודה מורחב) אז חיברתי אל כרטיס המסך שלי (GeForce 8600GT) מסך LCD 42" ב-DVI ומסך 17" אנלוגי דרך מתאם DVI. הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA ונתקעתי כשלוח הבקרה של NVIDIA לא נותן לי להגדיר לכל אחד מהם את הרזולוציה שלו, אלא רק אחת רחבה וגדולה לשניהם (שמורחת את הכל הDESKTOP) או אופציית CLONE (שמאפשרת רק לאחד מהם לעבוד ברזולוציה שטובה לו ולשני להתעוות) אני יודע שזה אמור לעבוד כי ראיתי את זה עובד אצל חבר. כל אחד מהמסכים מקבל את הרזולוציה שלו בלי בעיות. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by nirrabi,

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. Started by DRM,

LENOVO G50-30 model name 80G0 WIN 8.1 למחשב יש 3 יציאת USB שני חיבורי USB2 וחיבור אחד USB 3 יש גם קורא כרטיסים מובנה הבעיה היא שמכל החיבורים האלו רק הUSB 3 עובד ורק כשאני מחבר אליו התקנים שתומכים בUSB 3 בחיבורים האחרים יש לי חשמל ואני יכול להטעין וכו.. בתפריט הבוט גם לא ניתן לראות שיש מכשירי USB מחוברים אלא אם הוא מחובר ל USB3 ותומך בו התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים מהיצרן וגם עדכנתי את הביוס אין לי שום סימנים צהובים במנהל ההתקנים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by etant1,

שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. שלום, אני משחק במשחק call of duty war zone ולאחרונה אחרי כרבע שעה של משחק, הגרפיקה משתבשת לגמרי. וזה נראה כמו משחק מלפני 20 שנה. לפעמים זה חוזר להיות תקין אחרי כמה דקות ולפעמים לא. (במשך שלושה שבועות ראשונים עבד תקין לחלוטין) אני משתמש במחשב: מעבד i7 3245 כרטיס מסך geforce Gtx 970 דרייבר מעודכן זיכרון 12G ספק 700W הגדרות גרפיקת המשחק בנוניות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by ASUSN550JV,

היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Dubek,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by yafimp2,

היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.