עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nirrabi,

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by DRM,

LENOVO G50-30 model name 80G0 WIN 8.1 למחשב יש 3 יציאת USB שני חיבורי USB2 וחיבור אחד USB 3 יש גם קורא כרטיסים מובנה הבעיה היא שמכל החיבורים האלו רק הUSB 3 עובד ורק כשאני מחבר אליו התקנים שתומכים בUSB 3 בחיבורים האחרים יש לי חשמל ואני יכול להטעין וכו.. בתפריט הבוט גם לא ניתן לראות שיש מכשירי USB מחוברים אלא אם הוא מחובר ל USB3 ותומך בו התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים מהיצרן וגם עדכנתי את הביוס אין לי שום סימנים צהובים במנהל ההתקנים

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by etant1,

שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום, אני משחק במשחק call of duty war zone ולאחרונה אחרי כרבע שעה של משחק, הגרפיקה משתבשת לגמרי. וזה נראה כמו משחק מלפני 20 שנה. לפעמים זה חוזר להיות תקין אחרי כמה דקות ולפעמים לא. (במשך שלושה שבועות ראשונים עבד תקין לחלוטין) אני משתמש במחשב: מעבד i7 3245 כרטיס מסך geforce Gtx 970 דרייבר מעודכן זיכרון 12G ספק 700W הגדרות גרפיקת המשחק בנוניות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by ASUSN550JV,

היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by yafimp2,

היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by no_way,

אני משחק במשחק החדש של NFS MOST WANTED ופתאום באמצע המשחק המסך מתחיל להבהב ולקפוץ ולשנות צבעים. ראה סרטון להסבר טוב יותר: http://youtu.be/TMSkfzfGlRs המפרט של המחשב שלי: http://imageshack.us/a/img42/6011/displayuh.png http://imageshack.us/a/img819/6289/systemgk.png מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. יש לי את המחשב שמוצג במיפרט מערכת-1, איך שקיבלתי את המחשב, פירמטי והכול, קיצר הפירמוט מה שמוזר לקח בערך שעה. אחרי הפירמוט, אני עושה הפעלה מחדש למחשב אחרי התקנת דרייברים וגם ליפני סתם אני מנסה להיכנס למחשב שלי לוקח איזה 1\2 ליפעמים 5 שניות עד שזה ניכנס. אני שומע את ה-HDD כזה חושב כמו ה-HDD הישנים מן כזה חיר חור מוזר כזה שהוא במאמץ אפילו מאמץ הכי קטן שיש. במשחקים נגיד במחשב הנייד שלי או במערכת השנייה שלי הטעינות יותר קצרות וכוליי וה-HDD הזה הכול איטי יותר. יש איזו שהיא תוכנה לבדיקת הביצועים של ה-HDD? קיצר השאלה הגדולה, העם יש סיכון ממשי שה-HDD עומד למות? עם אני שם את ה-HDD החדש שרכשתי שמחר אני מביא מהדואר והבעיה נימשכת מאיפה זה יכול לינבוע? איזה רכיב יכול לעשות את הבעיה הזו…

17. שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by itai666,

שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by radeta,

לפני כמה זמן החלפתי את כרטיס המסך שלי ל-geforce gt 7300 128mb ואפילו המשחקים הכי קלים נתקעים כל 5 שניות לאיזה דקה ושוב

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.

21. Started by a4b,

יש לי WIN 10 ' , silverlight מותקן משתמש עם IE לוחץ על - RUN FREE VERSION ומקבל את הדף המצ"ב. האם מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד עם מעבד I7 3632 וזיכרון 8 ג"ב, אבל דיסק קשיח מגנטי. שמתי לב שכשיש תפוסה גבוהה ובד"כ אפי' מלאה מהדיסק קשיח, המחשב לא זז למרות שהזכרון פנוי לפחות בחצי. אני יודע שזה בגלל שזה לא SSD והדיסק לא עומד בעומס. השאלה היא האם יש דרך להעביר יותר דברים לזכרון, למשל האם ביטול הזיכרון הווירטואלי יעזור? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.1 (לא פרו) בנוסף אני רוצה לקנות SSD או כונן היברדי, אבל יש לי בעיה בגלל שאין פתחים במחשב להחליףכלום, ובשביל כל דבר כזה צריך לפתוח אותו לגמרי, מה שמוריד את האחריות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by ASUSN550JV,

שלום נתקתי אתמול בשגיאה 0xc000000e מערכת ההפעלה לא עולה. אחרי שאני מזין את הפקודות ; bootrec /fixboot אני מקבל access is denied בlist partition של הדיסק קשיח לא מופיע לי מערכת ההפעלה .

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.