עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

2. Started by shogun47,

שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. סליחה על אזעקת השווא, לחיצה כפולה צילמתי, alt_f4 חולצתי מהמודול... win8 מבלבל אותי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 1stcowgirl,

שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Omri Avraham,

שלום לכולם ושבוע טוב! המחשב שברשותי, נמצא בשימוש אצלי כשנה. הוא נבנה בבחירה אישית. מאז שקניתי אותו הוא עושה לי בעיות בעיניין הרצת משחקים (אני סטודנט אז לא באמת היה לי זמן להתעסק עם זה..) מידי פעם שאני משחק המשחק נותן הודעת שגיאה ויוצא או במקרה הגרוע אני מקבל מסך כחול עם ספירה לאחור של איתחול מחדש בטענה שאין מספיק RAM וירטואלי או משהו כזה.. אני מצרף את הנתונים של המחשב דרך DXDAIG ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: To be fi…

7. Started by roey312,

שלום לכולם! העברתי את המחשב שלי ממארז אחד לאחר ולאחר ההרכבה חיברתי לחשמל והמחשב לא נדלק, המאוררים של הכרטיס מסך מנסים להידלק כאילו מתחילים ועוצרים. חיברתי את הספק המאוורר בלבד כשהוא מחוץ למחשב והוא הפעיל אותו,רעיונות לפתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by basaf1,

שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיה מוזרה כשאני מוחק משהו מתיקיה או מעביר משהו לתיקיה מסוימת אני לא רואה את השינוי עד שאני סוגר ופותח את התיקיה שוב או לחילופין עושה לחצן ימי>ריפרש זה די מעצבן לעשות ריפרש כל פעם אז אני ישמח למצוא פיתרון לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by niross,

שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Irgemlol,

שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by LmanYan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by user1552,

שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Mpro,

המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kziza,

היי, יש לי בעיה עם החיבור HDMI בין המחשב למסך טלוויזיה. אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הוא חדש Gtx760, אבל אני גם לא סגור על זה שזה הטלוויזיה, כי מחובר אליה גם ב HDMI סוני 3, והוא פועל כמו שצריך יש לי 2 חיבורים זמינים, חשבתי אפילו אולי זה רק אותו חיבור ספציפי וניסיתי לחבר בדיוק איפה שמחובר הסוני, גם לא פעל, וזה משגע אותי אין שום סיבה שזה לא יעבוד, הדרייבר של המסך מעודכן. לא יודע, אולי למשהו אחר יש רעיון, וגם לא נראה לי שזה הכבל עצמו כי ניסיתי לחבר עם הכבל של הסוני גם לא פעל. בקשה אם משהו מבין בזה ויכול לעזור לי, נגמר לי הרעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה...

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  24. אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים