עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אוקי אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של toshiba דגם sattellite c855-10j והמחשב נמצא בידי כבר קרוב ל 4 שנים + - ועד שלשום לא נתקלתי בבעייה של רעש מהמאוורר שנמצא בפנים המחשב וכשחזרתי מהאירוע ואז ניגשתי למחשב ואז המאוורר הפנימי שלו התחיל להרעיש עם הפסקות בין לבין אבל היום כמעט ואין הפסקה יש לציין שאני שומר עליו טוב טוב כל 3 חודשים אני מנקה אותו מאבק ואף פעם המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה והשאלה שלי היא מה אתם הייתם חושבים איפה הבעייה נמצאת האם המאורר הלך או שצריך רק לשמן אותו כי הקטע הוא שאיאפשר להגיע למאורר ככה בקלות ואני אין לי ידע בדברים כאלה ולכן אני מבקש פה סיוע בבקשה פשוט אני מתלבט אם לקחת אותו למעבדה או לא תודה רבה

3. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by spitzi,

שלום, לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים. לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב. שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו. אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש. אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by miim17,

המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Kenny,

היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום , רכשתי כונן Crucial P1 , בביוס הכונן מזוהה אבל בחלונות הוא לא . מה אני עושה לא נכון ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Goat17,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ybe,

איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by dcohenb,

שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by yl1949,

שלום חברים, המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה. עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית. הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי. המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה. צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח. עוצו עצה בבקשה. תודה, יחיאל

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by פרקדוש,

שלום, הדיסק WD My Cloud שלי הפסיק לתפקד אחרי כמה שנות עבודה נאמנה. התקשורת מולו לא עובדה, ה-LED בפאנל הקדמי אדום קבוע ותהליך ה-reset לא פועל. אני מנחש שהדיסק עצמו תקין וצריך להחליף רק את הקונטרולר שלו, אבל לא הצלחתי למצוא מעבדה שעושה עבודות כאלה. אם מישהו יודע אודה על פוינטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by YakirQ,

יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים