תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים ת…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שמתי בביוס את ההגדרות על top preformance והמחשב עובד רגיל בלי שום בעיה. עכשיו השאלה שלי היא - האם זה שההגדרות על טופ פרופרמנס למרות שהכל עובד כרגע כרגיל יכולות לגרום לנזקים או בעיות בעתיד (להרוס עם הזמן משהו במערכת)? או שאם המחשב עובד כרגיל אז לא יכול להגרם שום נזק.... ואין שום חשש להשאיר את זה ככה ... ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני קיבלתי לאחרונה את ה raidmax volcano 630W בטעות השארתי את הבורר על 110 וולט וקיצרתי את הספק. שאלתי האם הנזק הוא לוקלי כלומר מעבדת מחשבים יכולה לתקן את זה או שהלך ואני צריך להזמין עוד אחד? אישית אני משער שעם כל כך הרבה מערכות אל כשל זה מסתכם באיזה קבל מסכן שצריך להחליף או משהו כזה אבל האם מעבדות מחשבים בארץ עושות דברים כאלו או יותר נכון יכולות לעשות דברים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-