תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום, קיבלתי מכשיר של APEX נחמד SMART BOX מבוסס אנרויאד 4.0.4 אני מנסה להריץ סרטים עם תרגום עםbsplaye r והם מוקרנים בהילוך איטי יש לציין שעל המחשב הם נראים בסדר גמור ואין בעיית סינכרון. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, קורה לי עכשיו כל הזמן שהמסך נכבה לכמה שניות וחוזר עם הודעה משהו בסגנון מנהל התצוגה קרס ונעשה שיחזור, מה עושים? עריכה: מצאתי ברשת את הפתרון הזה: •Use the Group Policy settings To resolve this issue by using the Group Policy settings, follow these steps: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search box, and then press ENTER. 3.In the Local Group Policy Editor, expand Administrative Templates under Computer Configuration, expand System, expand Power Management, and then click Video and Display Settings. 4.In the dialog box that opens, double-click Turn off the Display (Plugged In), click …
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס ב150% DPI, אבל במשחקים שבאמת עובדים לפי הפויינטר של הווינדוס (למשל בתפריטים שמשתמשים בהם בפויינטר) העכבר מצביע למקום אחד והמשחק רואה אותו במקום אחר (אי אפשר להשתמש בתפריטים), ככה שאני חייב לעשות לקובץ EXE במאפיינים DISABLE HIGH DPI SCALING משהו כזה. אז בתכלס המשחקים עובדים על 100% DPI. אבל מצד שני בBF3 למשל הרצתי אותו עם הDISABLE HIGH DPI SCALING ז"א כביכול על 100% DPI, והתפריטים עובדים בסדר, אבל אם אני מפעיל את התוכנה שבודקת לתאוצה בעכבר יוצא שעם התיקון ל150% אין תאוצה ועם התיקון ל100% יש תאוצה! בקיצור לא יודע איזה כדאי. ANY THOUGHTS ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר היום את כרטיס המסך החיצוני שלי, Gainward 4850 512mb GS, בעזרת חיבור HDMI לטלוויזיה. השמעתי קובץ מוזיקה וזה עבד. אחרי זה ניסיתי קובץ וידיאו והוא לא עבד. ועכשיו אני לא מצליח להחזיר את הסאונד. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים וזה לא עזר. כשאני נכנס לבקרת סאונד ועושה על היציאה AMDI HDMI, test, אני מקבל הודעת שגיאה שהיציאה תפוסה. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברצוני לחבר טלויזיה כזאת למחשב. כעת אני מחבר דיסק נייד וזה עובד מצויין. רק שצריך להוציא אותו ולשים תוכן חדש וזה מעצבן. המטרה היא בעיקר לראות קבצי וידאו. אינני מבין כלום בנושא ואשאל כמה שאלות שאולי תראנה לא חכמות במיוחד.. כיצד בוחרים מה לראות? האם מפעילים את ההקרנה דרך המחשב או דרך השלט של טלויזיה? האם יש דרישות כלשהן בשני המקרים? כיצד בכלל זה פועל? עכשיו עצה. אני מתלבט האם לחבר ביניהם באמצעות כבל HDMI או XTREAMER אלחוטי. מה היתרונות והחסרונות של שני השיטות? צריך לציין שבמקרה הראשון זה ידרוש כבל באורך של כ-10 מטר. המטרה היא כמה שפחות לעבור מהכורסה לכסא מחשב ובחזרה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פעם בשעה קופצת לי ההודעה הבאה על המסך "אקסלפלורר הפסיק להגיב אנא המתן בזמן שווינדוס מחפש פתרון לבעיה" ואז נסגרים לי כל העמודים ואני צריך לפתוח הכל מחדש למה ההודעה הזאת קופצת כל הזמן ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-