עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sabosal,

לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management

2. Started by iamgamer,

Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שלום לכם אני זקוק לעזרה לאחר זמן מה של מנוחה חזרתצי לשחק על המחשב NFS MOST WANTED ליתר דיוק ולאחר כמה ימים של משחק כל פעם שאני נכנס למשחק אני מקבל הודעה : To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ובTROUBLESHOOTING: משהו כזה - ensure your card has the supplemental powe connector attached וכו וכו והמשחק לא זז בדקתי שהכרטיס מחובר היטב והכבל שמחובר ישירות לכרטיס במקום מדובר על 6600GT של XFX בן שנה + - שעד היום עבד כמו תותח רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לאבחן את מקור הבעיה אם הבעיה בספק או בכרטיס

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by אנימשוגע,

ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

אם זה לא קשור לפה, תעבירו. התקנתי כרגע את הדרייברים החדשים של ATI עם CCC גירסא 6.6. משום מה, (אותו דבר קרה לי עם גירסת 6.5) האפשרות להיכנס לאופציה של CCC בלתי אפשרית! הפעלתי את השירות בMSCONFIG, יותר נכון הפעלתי את כל מה שקשור לATI,. כמו כן לא מופיע שום אייקון על הSYSTRAY ליד השעון.. עזרה בבקשה? איך מפעילים את זה לעזאזל...?!?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by em28,

המחשב שלי (P3 667MHZ) משחק משחקים. בעת הדלקת המחשב לאחר מנוחה מראות תוכנות הניטור (everst ו-CpuCool) טמפרטורות של 45C למעבד ו-35C ללוח . סבבה לאחר הפעלה של כמה דקות הטמפרטורות יורדות ל 40C למעבד ו-25C ללוח . אפילו יותר טוב אבל מה ? לאחר הפעלה רצופה של כמה שעות הטמפרטורות יורדות לרמה של 33-35C למעבד ו-15-17C ללוח . :s05: באיזשהוא שלב , לא עקבי , המחשב פשוט קופא לא מגיב לשום דבר - לא עכבר , לא מקלדת ולא לניתוק USB. בשלב זה אין סימני חיים למנוח , אין צפצופים ואין תגובה אפילו לכיבוי המחשב . הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לנתקו מהחשמל. בעת העליה XP מתקן קבצים שהתחרבשו (כנראה בגלל ניתוק החשמל) וממשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה . רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by shafran,

שלום יש לי הארד דיסק 7200 עם 25,000 שירים. הוא עובד ללא בעיה. עד אשר אני עושה עליו איחוי, או טעינה מלאה של רשימת השירים אז המחשב נתקע עם הנורה פועלת של ההארד דיסק. חייבים לאתחל אחרי זה. איך פותרים את זה? האם להעביר הכל להארד דיסק אחר לפרמט ולהחזיר?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by jeyjey,

היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by fl3r,

ערב טוב חברים אני חייב לדעת בדחיפות, האם שאני הולך לעבודה בבוקר (למשך 10 שעות), האם להשאיר את הכפתור האדום שבמפסקים דולק? או לכבות את הכפתור הזה? (תראו תמונה מצורפת, אני מדבר על המפסקים הלבנים שבצד שמאל עם המתג ON/OFF האדום: http://img409.imageshack.us/img409/1184/dscf01482yd.jpg ) ונגיד וכשהמתג האדום מכובה ואני מדליק אותו, אז המחשב כזה נדלק ל3 שניות ואז מתכבה, האם זה גורם לו נזק? תשובות מקצועיות בלבד בבקשה! תודה רבה וערב טוב לכולם שי.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by cold-fire,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by PCguy,

יש לי משחקים לPS1וPS2 אבל משום מה הוא לא קורא אותם לאחר הצריבה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. אני רוצה לבנות טבלה שתחשב לי מכפלה של כמה מספרים ותחסר מאותו טור מספר מסוים מי שמבין שישלח לי פרטית או ייכנס אליי למסנג'ר xtwmrulez@hotmail.com תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by arthur16,

יש לי 3 סלוטים של זכרונות ושלושתם מלאים עכשיו אתמול החלפתי דיסק קשיח, פירמטתי וכל זה אני מדליק תמחשב ובמקום 384 ראם המחשב מראה לי 256 טוב הוצאתי את הזכרונות, הכנסתי וזה בהתחלה עשה ציפצוף כזה כאילו משו מקצר והראה מסך שחור ניתקתי מהחשמל , החזרתי והכל ניהיה בסדר וחזר להיות 384 ראם עכשיו אני מרגיש שהמחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, לא בהרבה אבל יותר לאט ממה שהוא היה כשה היה עם 256 ראם יש מצב שזה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by igor5,

יש לי פלטה של 256mb אבל אני לא יודע איך להתקין אותה אני לא רוצה להרוס שום דבר במחשב תודה ......איגור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by VL,

יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by uvuv,

הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by finish,

שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  23. דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

25. Started by daphne_n,

יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים