עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by brum,

אהלן. אני זקוק מאוד לעזרתכם הטובה. במחשב P3 עם לוח אם : Gygabyte ga-60xe עם ציפסט : intel i815ep הפסיקו כל השקעים של ה PCI לתפקד (עברתי אחד אחד). לא מזוהה שום חומרה חדשה (ניסיתי הכל, ממודם ועד כרטיס קול) וגם תוכנת EVEREST לא מתייחסת לשום דבר חדש. פירמטתי והתקנתי XP חדש אבל המצב נשאר אותו דבר.איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה ולא עזר. המוזר הוא שהמחשב עובד מצויין ושקע ה-AGP שיש בו GEFORCE מזוהה ועובד בסדר גמור. האם אתם מכירים את התופעה ויכולים לעזור - או שלוח האם סיים את חייו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by redead,

הלוח אם שלי הוא GIGABYTE K8NF9 וראיתי באתר הרשמי שיש עדכונים להורדה.. לי כתוב שהגירסה של הביוס שלי היא F2 ויש כבר עד F7 להורדה.. : F3 2005/4/7 Update CPU Microcode F4 2005/5/2 Update CPU code F6 2005/7/7 Support Athlon 64x2 dual core CPU F7 2005/7/22 Update CPU code להוריד לעדכן או לא?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום, אני מחבר H.D עם חיבור EASY IDE ליציאת ה- USB במחשב הנייד שלי. לצערי 2 חיבורי USB במחשב הינם USB 1 וחיבור החיצוני ( easy -ide ) הוא חיבור המותאם ל- USB 2 . העברת חומר בשל כך היא איטית ומעצבת , אני מעביר נפחים גדולים וזה אורך זמן רב. יש מה לעשות ? או שבגלל שלוח המחשב נייד לא תומך , אז אין מה לעשות....

7. Started by Killer Storm,

כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי

8. אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  9. פרטי הצורב שלי: hl-dt-st cd-rw gce-8320b הוא של LG והבעיה היא שהוא צורב ממש לאט יחסית למהירות המירבית שלו , כלומר תוכנת הצריבה שלי easy cd creator 7 מאפשרת לי לצרוב במהירות X8 בלבד למרות שהוא אמור לצרוב הרבה יותר מהר (X32) 32X 10X 40X מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Elad87,

שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by BlacK_RaveN,

יש לי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור game port עכשיו רציתי לשאול אם יש איזה משהו שאני יכול להלביש עליו ואז לחבר את זה ל usb ??? (שחכתי איך קוראים למשהו הזה ) למשל יש לי עכבר אופטי של microsoft והחיבור המקורי שלו זה usb אז קיבלתי איתו כזה דבר שאני מלביש ואז אני יכול לחבר ל ps2 נ.ב וגם רציתי לשאול כמה זה עולה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Snufkin,

אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. הקאספלורר כותב לי הרבה שגיאות ואני לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by musa,

שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by sonic-man,

לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by sabosal,

לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management

19. המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by iamgamer,

Hello everybody, i playing max payne 3 and a few minute after the screen into a mode power saving mode.. the computer stuck and the sound like a buzzy the problem stay on a many games in borderlands gta iv and more.. but not all!! i have a gaming computer: I5 760 2.80GHZ Memory 4096MB RAM motherboard: P55A-UD3 GPU: AMD ATI 6850 HD WINDOWS 7 64BIT i tried to format my computer and the problem didnt solved.. i changed the power settings in control panel i replaced the lithium battery in my motherboard but the problem didnt solved i try to use a software for check the temperature and the memory of the video card and i see a problem please download the log to see my problem…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by law89,

היי חברה אני צריך לרכוש אוזניות חדשות. האוזניות האלחוטיות (אירפודס ודומיהן) התחילו להיות מאוד פופולריות בשנים האחרונות. איך הן מבחינת איכות? מה היתרון והחסרון שלהן ביחס לאוזניות חוטיות? האם הדבר היחיד שאפשר לחבר אותן אליו הוא פלאפון? אני משער שהן עובדות באמצעות בלוטות' ואז אי אפשר לחבר למחשב רגיל, אבל אולי אני טועה. ואם הן מומלצות, אשמח להמלצה לדגם. הן אמורות לשמש למוזיקה ולשמיעת פודקסטים.

24. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. שלום לכולם היום הורדתי תוכנות נגד סוסים טוראינים ותכונות ריגול השמות שלהם SPYBOT SERACH AND DESTROY וTROJAN REMOVER הרצתי את התוכנות הם מצאו משהו לאחר מכן הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות לפעמים המחשב באינטרנט נקתע לכמה שניות ואחר כך חוזר דבר שלא היה קורה אף פעם ובמשחקים גם התחילו להיות איטיים מאוד למשל במשחק פרו אבלושיין 5 אם שחקן בועט אז אחריי שהוא בעט כבר את הכדור אז שומעים את הרעש של הבעיטה ועוד כל מיני תקיעות שאני מנסה להתקין תוכנות ומשחקים אז המחשב כזה קופא ואם אני עושה CNTRL ALT DELETE אז הוא משתחרר מישהו יודע מה הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים