עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Izzy87,

שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by eXecutioneRz,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום, עכשיו התקנתי את הדריברים של REALTEK ומשום מה כשאני מגדיר לו 5.1 הוא רוצה 2 רמקולים צדדיים ולא אחוריים. כשאני מגדיר לו 7.1 הוא מסכים לקבל רמקולים אחוריים + צדדיים כאשר אני יכול להוריד את ה V מהצדדיים וככה להשאר רק עם 2 אחוריים. יש לי CREATIVE INSPIRE 5.1 עם 4 רמקולים וסאב. כיצד הכי כדאי לי להגדיר את הרמקולים שם? בתור צדדיים או אחוריים? בנוסף מישהו יודע איך אני מפעיל את ה DOLBY בלוח הזה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 14:43:06 O.K עכשיו זאת הפכה להיות בעיית תוכנה.כיצד ניתן להעביר את האשכול?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אוקיי אז ככה הכרטיס פייר ואייר שלי מובנה על הלוח אם של asus m2n sli deluxe במנהל ההתקנים הכל נראה בסדר אין שום סימן צהוב של תקלה או משו. בכל מקרה שאני מחבר את המצלמה (שכמובן תקינה) לכבל (שהוא גם תקין בטוח) המחשב לא מזהה שום חומרה חדשה. מה שאני חייב להדגיש זה שבדקתי קצת בפורומים אחרים והבנתי שיש בעייה מסויימת עם זה שהווינדוס בsp2 עושה בעייות עם הפייר ואייר , בנוסף משהו לגבי הפייר וואל של הוינדוס שחוסם את הפייר וואיר. אך למרות שביטלתי את הפייר וול של הוינדוס עדיין לא עבד... למשהו יש מושג מה עושים כדי שהמחשב יזהה את המצלמה שכחתי לציין גם שהדרייבר של המצלמה מותקן למרות לפי מה שאני יודע זה לא משנה בקטע של פייר וואיר תודה לכל העוזרים ! עדי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by roiyak,

יש לי את המחשב Lenovo Y700 בערך חצי שנה, מחשב חדש. בשבוע וחצי האחרון התחיל רעש ממש מוזר שנמשך לשנייה (אולי של חשמל?), לרוב שמחברים משהו לUSB כמו את העכבר, לפעמים זה קורה סתם באמצע עבודה עם המחשב. הנה סרטון של הבעיה: אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. פשוט לא מגיב תקע באופן פתאומי בדר"כ זה קשור לאקספלורר הוא לפעמים לא מפעיל אותו חושב יותר מדי זמן וכו' ונתקע אבל זה לא חייב להיות אקספלורר זה בכלל נתקע וזהו . עכשיו אני בדקתי את החום זה 40 מעלות ככה.. המחשב הוא ישן cpu intel p4 1.6 mhz northwood מה יכולות להיות הסיבות ? חם לו מדי -משכה טרמית? באג בוינדוס? בעיה בזיכרון?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  14. לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by pergola,

כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by tomerhas,

האם יש בעיות תאימות בין XP למצלמה של LG lpc-uc35? המצלמה לא מזוהה נכון ומותקנת להתקנים אחרים. דווקא התקני USB אמורים להיות הכי פחות בעיתיים לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Israel Pomerantz,

נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.

18. יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by picasso,

שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ

21. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by tk4,

עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by android_fan,

יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.