עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פשוט לא מגיב תקע באופן פתאומי בדר"כ זה קשור לאקספלורר הוא לפעמים לא מפעיל אותו חושב יותר מדי זמן וכו' ונתקע אבל זה לא חייב להיות אקספלורר זה בכלל נתקע וזהו . עכשיו אני בדקתי את החום זה 40 מעלות ככה.. המחשב הוא ישן cpu intel p4 1.6 mhz northwood מה יכולות להיות הסיבות ? חם לו מדי -משכה טרמית? באג בוינדוס? בעיה בזיכרון?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by pergola,

כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by tomerhas,

האם יש בעיות תאימות בין XP למצלמה של LG lpc-uc35? המצלמה לא מזוהה נכון ומותקנת להתקנים אחרים. דווקא התקני USB אמורים להיות הכי פחות בעיתיים לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Israel Pomerantz,

נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.

6. יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by picasso,

שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ

9. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by tk4,

עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by android_fan,

יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by ik_86,

יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by ijdm01,

מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?

19. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by VL,

לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Yaakov Friedman,

לאיזה LAN לחבר כבל רשת מהראוטר???

24. Started by mikko,

שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by frodo,

יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.