תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי נגן MP3 חדש וכשאני מחבר אותו למחשב הוא נותן לי תהודעה הבאה (בתמונה) זה היה ממש עוזר אם הווינדוס היה אומר לי איך להתקין את ה-hi-speed usb host אבל הוא לא, לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה. מה לעשות? קצב ההעברה של השירים איטי בצורה מחרידה... בתודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה gigabyte GA-81945PL-G רציתי לדעת אם האו תומך ב dual channel ddr 2 667 ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי רק כונן C-(200gb) אני רוצה לחלק אותו ל2 ולעשות שבכונן C יהיה 10 ג'יגה ו ב D (החדש) 190 ג'יגה אני רוצה לעשות את זה ללא התקנה חדשה של הווינדוס..אני יודע שאפשר לעשות אבל שחכתי איך.. בבקשה תעזרו זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. לאחר ההרכבה , הכל ניראה כרץ בצורה טובה . הלוח הוא AB9 PRO מעבד E6600 זכרונות OCZ 800 4-4-4 כמה דקות לאחר תחילת התקנת הווינדוס הלוח התחיל לצפצף , ובקר קוד ההודעות שלו הראה FF , בעיון בספר של הלוח פירוש הקוד הוא : BOOT ATTEMPT?(int 19h)יש למשהו מושג מה זה אומר ? הציפצוף מפסיק לאחר 2 דקות בערך, מבלי שקורה משהו אשר ניראה לעין , גם לאחר שהצפצוף מפסיק , הקוד נשאר אותו הדבר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך דק איכותי ביותר (VP930 של VIEWSONIC) רמקולים ג'נריים פשוטים ביותר (עודף מ 40 ש"ח) האם זה בעייתי להניח את הרמקולים על השולחן מאחורי או בסמוך למסך? האם זה מסוכן מבחינת שדות אלקטרומגנטים? אם כן, מהו המרחק המינימלי המומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש. התקנתי הכל והכל היה בסדר עד שהתחלתי לקבל סוג של "מסך כחול". אבל לא בדיוק.. זאת אומרת. זה יכול להיות גם ירוק, חום שחור וכחול ואין בו שום הודעת שגיאה. אציין שאני יודע שהמחשב מגיב באותו זמן. זאת אומרת אם סרט יעבוד ואז זה ייקרה אז הסרט ימשיך לעבוד. כמובן שאין אפשרות אחרת חוץ מריסטארט. המסך פשוט יעבור לחום \ כל צבע אחר בלי אפשרות להגיב. המפרט שלי : AMD ATHLON 64 3500+ RADEON RV530 X1600 512MB DDR-2 667MHZ אשמח להארות בעניין.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אין לי קול במחשב פרמטי לא עזר לא יודע מה לעשות ??? למישהו יש מושג מה הבעיה ? נסיתי למחוק להתקין את AC 97 גם לא עזר
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED22
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הנורה שלי נשרפה נראה לי.... או שהחיבורים לא טובים.... והכפתור Reset לא עובד מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-