תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט : GIGABYE AORUS 570X ELITE AORUS RTX 3080 XTREME RYZEN 5900X COOLER MASTER 1000W אני חווה באופן תמידי קריסה אקראית ממשחקים ל-DESKTOP. לאחר שחרשתי את האינטרנט וראיתי בNVIDIA ובREDDIT שהמון אנשים חווים את הקריסות האלה דווקא עם הכרטיס הזה ספציפית בגלל שהוא הגיע OC מהמפעל וכנראה שלא עשו לו שם OC כמו שצריך. עשיתי STRESS TEST גם כן ב3DMARK, HEAVEN, HWINFO ללא בעיות.. הדבר היחידי שפתר זה היה פשוט להוריד במינוס 20 את הMHZ בAFTERBURNER ואז הסתדר וללא בעיות. הסיבה שפתחתי כאן זה שאולי מישהו באמת סובל מזה ויש לו פיתרון קבוע ושונה ומומלץ יותר ממה שמצאתי.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות מאוד מעצבנות. האחת היא כשאני לפעמים מפעיל איזה תוכנה אז המסך מתכבה ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? בעייה שניה אני בלי אוברקלוק וocct זה אומר crashed אחרי 12-15 דקות אבל בprime95 הרצתי לשעה ואין שום שגיאה לאיזה תונה להאמין?שניהם דרך אגב מנצלות את כל המעבד שלי ולשניהם אותם טמפרטורות מאמץ אז אך?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 1 ג'יגה שאמורים להיות במהירות 800 MHz הנה לינק שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 משום מה זה מה שתוכנה מראה לי: http://www.siz.co.il/my.php?file=2jjybyymk2mb.jpg למה כתוב שם 400 MHZ ולא 800??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברוולציה במחשב שלי כניראה המסך לא תומך ברוולציות קטנות אז כרגע אני ברוולציה: 640 על 480. השאלה שלי כזאת:האם ניתן איך שהו להקטין חלונות הפועלים ברקע? לא של אקספלור למשל של כל מיני משחקים שלא דורשים מסך מלא או תוכנות שונות.. שאני מפעיל חלק מהתוכנות חלקם לא נותנות לי להקטין תחלון שלהם ניתן איך שהו לסדר שיהיה ניתן להקטין? אני משתמש ב-XP פרופשנל... תודה..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק RAINBOW SIX VEGAS ואחרי כמה זמן מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. מישהו יכול להסביר ממה נוצר הבעיה? הנה תמונה minidump. http://img490.imageshack.us/img490/1903/probcw2.jpg רשום שם: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+148bce ) והמפרט שלי זה Gigabyte GA-M56S-S3 AMD 4800 X2 2GB 667MHZ X1950 PRO 512MB
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-