תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב חדש (I7 6700+ASUS Z170A+ASUS STRIX GTX970) , ואני רוצה להגדיר כמה יציאות שיתפקדו כיציאות "רמקול קדמי יוצא" מאחר ויש לי מערכת שאני מחבר עם כבל בננה ומסך שאני מחבר עם כבל AUX3.5MM, הדרייבר של REALTEK לא תורם בנושא, מה שמוזר שבמחשב הקודם שלי זה היה אפשרי לגמרי (GIGABYTE MA770) והוא גם עבד עם דרייבר של REALTEK (זה כאילו הם ביטלו את האופציה בכוונה ותכף תבינו למה), אז התייאשתי ואמרתי לעצמי שאני אחבר את המסך ב-AUX ואת המערכת בכבל אופטי, הפלא ופלא ניתן להגדיר רק יציאה אחת פעילה (שמוגדרת כברירת מחדל), כאילו מצטער על השפה הבוטה אבל בחיים שלי לא ראיתי צורה כזו גסה של שנמוך. בבקשה תנסו לעזור, חרשתי את האינטרנט אך ללא פתרון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק לפני כמה ימים גיליתי שכשאשר בזמנו לפני חודש קניתי מחשב חדש קבלתי רק 5 כבלי sata III ובעצם בלוח יש לי 6 כניסות !(חצופים) למזלי מהמחשב הישן שלי נשארו לי כמה כבלי sata II ,לקחתי את אחד מהם וחיברתי איתו את אחד הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. מה ההבדל בינהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המאוור של המחשב נייד התחיל להרעיש אז פירקתי אותו וקניתי מאיביי את אותו הדגם על המאוור הישן רשום 5V 0.4A על החדש רשום 5V 0.5A זה בסדר לשים את המאוור החדש? מה זה אומר 0.5 לעומת 0.4? כדאי לשים לא כדאי? אשמח להסבר על ההבדל בנוסף לתשובה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows7 64bit ויש לי מקלדת microsoft wireless keyboard 3000 v2 ועכבר microsoft wireless mouse 5000. העכבר עובד תקין לגמרי בלי בעיה, המקלדת עובדת חלקית כלומר ניתן להעלות ולהוריד את הווליום דרך הלחצנים והכפתור של F נדלק ונכבה אבל כל האותיות והמספרים והלחצנים של alt,ctrl, del, enter וכ"ו לא עובדים בכלל * חיברתי את הסטיק למחשב אחר ואז המקלדת עבדה תקין לגמרי (ככה שאין בעיה במקלדת) וכמו שאמרתי כשהסטיק מחובר למחשב הזה העכבר עובד תקין (אין בעיה בסטיק) * לפני כחודש כבר קרתה לי התופעה הנ"ל ואז פירמטתי את המחשב ואחרי התקנה מחדש עבד תקין עד היום שהתופעה חזרה על עצמה * כשהיתה לי את התופעה בפעם הקודמת חיברתי מקלדת אלחוטית אחרת והיתה בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-