עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by manorking,

יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by GREATTHUNDER,

המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה במשחקים עם רצולוצייה גדולה שאני רואה מסך שחור עם כמה פסים וחשבתי שזה בעיה במשחק. עכשיו החלטתי לעבור בXP לרזולוציה של 1280 על 1024 וקראה לי אותו דבר מסך שחור עם שני פסים. ובזמן האחרון זה קוראה לי גם בתוך כדי הפעלת המחשב(בזמן שמורצים לי הנתונים) לפעמים יש פס ולפעמים זה רק מסך שחור... מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by EagleX2,

שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by gigabot,

היי איך לעזעזל אני משתמש בו הוא כמו פלאש או מה? זוהה הכל טוב אבל אי אפשר להשתמש, תודה

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  8. :bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by :Creative:,

אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by yonib5,

זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. לא משנה כבר...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by kub,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???

18. שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by ikehgl,

לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

22. Started by unidcom,

שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by arbily,

כשאני פותח את הדיסק של ווינדואס 7 דרך המחשב שלי מופיע לי ככה : http://www.israup.net/images/b6cf365...c2a7cac7fb.JPG מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

25. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים