תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, המפרט שקניתי הוא : 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 אני צופה בטלוויזיה LCD של Phlips 8404 42. הטלוויזיה מחוברת ב HDMI ל-HTPC, ואני עובד עם Media Center הבעיה: לפעמים בזמן צפיה דרך ה HTPC ולא בזמנים קבועים, מסך הטלוויזיה הופך לגוונים חזקים של ירוק, ולאחר זמן כל שהוא חוזר לצבעים הרגילים. זה גם יכול להפתר אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחזיר אותו, או מהטלוויזיה …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
- 1 follower
-
-
הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או תוכנה הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות.גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס .בדקתי שכל הדריברים מעודכנים .גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייה לחבר שלי בעיה עם המקלדת שהיא לא עבדה אז הוא ביקש ממני את המקלדת שלי לבדוק אם זה בעיה אצלו במחשב! הוא החזיר לי את המקלדת ומאז היא לא עובדת אבל אצל חבר שלי השני היא עבדה בדקתי במנהל ההתקנים ונעלם משם ההתקן של המקלדת אני כותב עכשיו עם המקלדת הווירטואלית של XP למי שמכיר! פתרונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-