עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ultra666Killer,

קניתי דברים חדשים (מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, צלעות קירור ומאוררים) וחיברתי אותם לספק כוח חלש (300 וואט) הפעלתי את המערכת והכל נשמע בסדר אבל לא רואים כלום על המסך

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by waizman,

קורה לי בזמן האחרון שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט אז פתאום מתחילות קפיצות כאלה בסאונד או בתמונה... זה כמו כשדיסק קופץ ויש דילוגים קטנים כאלה... :-[ המחשב עבר פורמט לפני כשבועיים וזה היה גם לפני, עשיתי איחוי לכוננים (אחד מהם נתקע באמצע כי הוא לא יכל לאחות את קבצי הוידאו הגדולים), סרקתי לשגיאות ואין כלום... מה הבעיה?? :-\ המפרט בצד :-X תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avia30,

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי לצרוב במהירות 4 קניתי צורב LG 52X24X52Xוהתקנתי נרו אקספרס 6 החדש קניתי 100 דיסקים לצריבה של פיליפס 48X ושאני מעלה את הנרו ואומר לו מה אני רוצה לצרוב עושה NEXT מגיע למהירויות שם יש את כל המהירויות שאני מכניס את הדיסק של פיליפס לכונן וסוגר את הכונן אז אין לי את כל המהיריויות זה משתנה לי אין לי 52 אין לי 4 למה זה תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

כשאני מדליק את המחשב לא רואים שום דבר על המסך רק את הנורה הכתומה, כל המאווררים מסתובבים אין אור בעכבר והמקלדת לא מגיבה מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by SixKiller,

וואי איזה מציק היה לי בעיות במחשב אז פירמטתי ועכשיו ישר התקנתי אקס פי וישר שזה עלה זה עשה לי את הארור הזה.... וגם עכשיו שאני מתקים את הלוח אביט וגם בהתקנה של ה-כרטיס מסך אני בטוח ב99.8% שזה וירוס בגלל תשימו לב ל"should not see me" תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נגיד האיקון של האקספולורר הוא הפך לאיקון של הסל מיחזור תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by iDanZ,

קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…

11. Started by guy_pr,

שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by .AloN,

יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by zeroone,

שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EINAVGB,

במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by Aganathon,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים. היו לי כמה בעיות אבל פתרתי אותם (גם בעזרתכם). המחשב עובד מצויין, אבל כל כמה זמן אני נתקל בבעייה הזו : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL היא יכולה לקרות סתם ככמה באמצע משחק או כשאני גולש באינטרנט או מדבר באיציק. פתאום מופיע מסך כחול. כתובה שם ההודעה ולמטה כתוב שהוא היה צריך לעשות dump memory. אני לא מצליח למצוא את הבעייה ולפתור אותה, למרות שעשיתי את כל הדברים שהם מציעים במסך הכחול (עדכון ביוס, וכו'...). הבעייה מופיעה בערך פעם ביום-יומיים. פעמיים גם הופיע לי אותו מסך כחול עם ההודעה Bad_Pool_Caller, באותן נסיבות. במה יכולה להיות הבעייה ? האם זו בעיית חומרה ( :'()? או אולי בעיית דרייברים ? או אפילו בעייה במשחקים \ תוכנות ? בבקשה תעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GB,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן הפעלת הווינדוס המחשב רושם: disk boot failure insert system disk and press enter מי שיודע שיענה בבקשה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by neil4,

אני לא מצליח אפילו לפרמט את המחשב כשמגיע לי ל 10 אחוז נתקע אז נכנסתי לשם http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm אבל כשאני עושה בוט הוא אומר לי cant load ibmdos.com אז הורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לדיסקט וזה עדיין עושה אותו דבר עזרה דחופה????

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by e-d-a,

קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by avia30,

יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avia30,

שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ranzz,

מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים