עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by lamer4ever,

אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?

5. שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by MaDog,

היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. היי לאחרונה כשאני משתמש בפיירפוקס או כרום עם הרבה לשוניות, המחשב קורס - מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי(ואז עושה ריסט לסדר את זה), או לפעמים מסך כחול בלי פירוט מיוחד חשדתי בזיכרון אז הרצתי כמעט 12 שעות MEMTEST 86 ולא היו שגיאות. הרצתי גם PRIME 95 ולא קרס. כל עדכוני WINDOWS מעודכנים. טמפרטורות בדקתי והכל תקין. יש האטה גדולה מתי שהזכירון מתחיל להיות 60% עמוס ומעלה. WIN 10 ENTERPRISE Q9550 4GB X4 מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by douazulay,

תופעה מאוד מוזרה, יום אחד בהיר הסוללה שלי נחתה ל 1 אחוזים עכשיו הסוללה לא מזוהה על ידי המחשב והמחשב מאוד איטי, אם יוצא מזל והסוללה מזוהת המחשב חוזר להיות מהיר, אך זה מצב נדיר שהיא מזוהת. כרגע המחשב עובד רק על המטען ומאוד איטי. עשיתי התקנה חדשה של ווינדוס אך לא עזר. יש מצב שמשהו בלוח אם הלך או שאפשר לבדוק עוד כיוון?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

12. שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by eliv12,

שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by dorratz,

שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by blanco,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה בעיה של חומרה או תוכנה הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות.גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס .בדקתי שכל הדריברים מעודכנים .גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. יש לי בעיה עם המחשב שאני מדליק אותו הוא עולה אך שמגיע לווינדוס הוא פלתע נכבה מה הבעיה? אני יודע שיש חשד סביר לבעיה בלוח אבל משהו יכול לתת עוד אפשרויות? אולי הגדרה? די דחוף פליז

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by Tal14,

קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by Mamimo,

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by ddwins,

לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים