עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by soldier,

יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by SMAZ,

יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by HoBGoblin,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

8. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by Yovel13,

היי כולם יש לי את הכ. מסך שכתבתי בכותרת (SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST ) וכשפתחתי את המארז, שמתי לב שרק מאוורר אחד מסתובב, זה אמור להיות ככה? המאוורר השני הוא לOC?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. מפרט: HP Pavilon Intel dual 1.87mhz 2gb ddr geforce 7600GT 320GB hardrive system operation: vista home premium אוקיי זה הסיפור: קיבלתי את המחשב הכל עבד חלק ויפה אבל HP התקינו לי את המערכת הפעלה ושמו לי כל כך הרבה שטויות שהחלטתי לפרמט ולעשות הכל מחדש ולכן עשיתי זאת והכל עבד יפה וחלק והתקנתי כבר תוכנות אנטי וירוס ומשחקים התחלתי להוריד דברים לאחר שבוע שהמחשב עובד בצורה חלקה אני מגיע הביתה, מדליק ת'מסך ופתאום הוא שחור, אני עושה ריסט והווינדוס לא עולה לי ניסיתי להפעיל ב-safemod והוא נתקע שם באחד הקבצים שהוא מעלה [לא רשום איזה קובץ] ניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהפעיל דרכו אבל אותם תוצאות.. לא עובד אח שלי אומר לי שזה כנראה בגלל שהתקנתי לא נכון .. לדעתי הוא טו…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. כשאני שומע שירים שומעים רק מרמקול אחד. בדקתי את הרמקולים כשחיברתי אליהם את הMP3, ושניהם פועלים מצויין. לחילופין גם חיברתי אוזניות לכרטיס קול, וגם שמעו רק בצד אחד. יש לציין שכשאני מנתק את הרמקול שפועל טוב ומגביר לפול ווליום את הרמקול הבעייתי, שומעים אותו בעוצמה חלשה. מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הקול בוינדוס, של הכ.קול, של הוינאמפ, בכולם זה על מצב מאוזן ברמקולים. האם יכול להיות שזה בעית חומרה בכרטיס קול (מובנה) ? כל רעיון לפתרון יתקבל בברכה, עידן עדכון: הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה …

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

15. Started by ikehgl,

שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Snow719,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !

17. Started by domuzy,

כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. Started by o.b.d,

שלום לכולם שבוע טוב. האם ניתן להשתמש באופיס שקניתי עם רשיון בכמה במחשבים ולהתקין אותו בכמה מחשבים? תודה רבה לעוזרים.

19. Started by RayZ,

בכל פעם כשאני מעביר את גלגלת הדפדפן \ התיקיות במחשב אני שומע רישרושים חלשים מתוך ההארדיסק. זה לא רק עם העברת גלגלת,זה גם קורה עם מזעור והגדלת חלונות ,העברת תפריט וכל מיני דברים כאלה. אני כמעט בטוח שזה ההארדיסק כי זה מגיע מהכיוון שלו. ההארדיסק: Seagate 7200rpm Serial-ATA 120GB הרשרושים האלה ממש מעצבנים.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by TZ,

שלום שמי TZ ברצוני לדעת איך אפשר בעזרת מחשב שמחובר עם מודם ברשת למחשב אחר ,להתחבר לאינטרנט גם אם המחשב השני בלי נתב(ראוטר)מצפה לתשובה עם ואם כן אז איך (בצורה שאני יבין לעשות זאת בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  22. היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rafi100,

ברצוני לחבר בין שני מחשבים שולחנים בעזרת שני כרטיסיי רשת אלחוטים ללא ראוטר. האים זה אפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. צהריים טובים. יש לי מחשב נייד בן 5 שנים של דל, דגם inspirion 1525 (אני חושב שזה הדגם לא לידו כרגע). לפני כשבוע שדרגתי את האינטרנט בבית ל-10MB. החלפתי את המודם של בזק לאחד חדש d-link u2500. הראוטר הוא חדש גם של tplink. עבד כמה ימים מצויין ופתאום אתמול הנורית של ה internet הפסיקה לעבוד במודם. דיברתי עם השירות של בזק. בדקתי מולם כל מה שאמרו (כיבוי והדלקה, חיבור של המודם ישירות למחשב עם חייגן, בדיקת פינג שרשם שאין חיבור. ועוד ועוד...),לבסוף אמרו לי שכנראה מדובר בתקלה בכרטיס רשת במחשב הנייד. עשיתי עדכון לדריברים, הפסקתי והפעלתי את החיבורים במחשב. באמת ניסיתי להתחבר מהנייד לשיתוף רשת מהאייפון (אלחוטי) וגם לא עבד. מזהה את הרשת אך אין אינטרנט. שחיברתי את האייפון לנייד עם הכבל USB…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.