תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
עזרה דחוף!!!!!!!!! אני צריך שתיתנו לי את כל השמות של התוכנות שאתם מכירים שעוזרות לתקן את הכונן קשיח :s05: בתודה מראש!!! כל הכבוד למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לפני כשנה בצעתי עדכון ל BIOS, ומאז כשאני מפעיל את המחשב לוקח לו זמן עד שהוא נפעל כמו שצריך.. מיד עם ההדלקה הוא מראה שמצא כרטיס מסך, אח"כ כאילו מנסה להמשיך לספירת הזכרון אבל במקום זה הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ושוב עד שבסוף (לאחר מספר דקות) שומעים את ה"ביפ" והוא עולה כמו שצריך. יש לציין שמאז בצעתי עוד שני עדכוני BIOS והמצב נותר כפי שהיה. חוץ מזה המחשב עובד כמו שצריך, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת איפה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ההתקן הוא usb 2 כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה כונן דיסקים וגם במנהל התקנים רשום כונן נוסף הבעיה שאמור להיות רשום שם ההתקן ובמקום זה רשום usb mass storage device והכונן לא מופיע במחשב שלי דגם: yar41bw0
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI דגם rc410m-fi x300 1gl fw הUSB לא עובד לי ובדקתי בביוס והכל שם תקין. התקנתי דרייברים עדכנים מהאינטרנט לאחר שראיתי שהדרייבים שקבלתי עם המחשב ישנים ולא מתאים לXP SP2 כל פעם שאני מחבר משה הוא מראה שהוא עושה הכל כמו שצריך ושניה אחרי שהוא מסיים הוא רושם שהווינדוס לא יכל לקבל את ההתקן. נסיתי מספר מכשירי USB וכולן אותו בעיה. מה עוד אפשר לעשות והאם זאת בעיה שמוכרת בלוח הזה? תודה מראש. לירון.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני בטרוף של מציאת דירה ודווקא עכשיו כשאני מנסה להיכנס לצפייה במפות מתוך האתרים של הומלס / יד 2, המפה אינה מופיעה. מופיעה מסגרת אך ללא הרחובות אותם אני מבקשת לראות. מדוע זה קורה ? מה עלי לעשות ? המון תודה, זואי.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-