תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חדש (וחזק) וזמן מה שהוא עושה לי פריזים כשאני סתם עובד עליו או אפילו צופה באיזה סרטון ביוטיוב שומעים את האודיו כזה נתקע וממשיך יש הרגשה של תקיעות ואיטיות על המחשב. ולעיתים רחוקות זה אפילו מגיע למצב של מסך כחול תוך כדי צפיה ביוטיוב! עכשיו הדבר הזה נעלם ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב וחוזר אחרי זמן מה שוב... וככה חוזר חלילה. תסכימו איתי שזה מעצבן לעשות כל שעה נגיד ריסטרט למחשב... במיוחד שאני גרפיקאי ואין לי כוח לשמור כל הזמן פרוייקטים ולהגיע למקום שהייתי בו לפני זה ממש מעיק. בפעם הראשונה שביקשתי מאנשים עזרה שאלו אותי איזה דיסק קשיח יש לי. אז כן יש לי את הסאמסונג SSD שנחשב "בעייתי" בקרב כל הלקוחות שחווים את אותה הבעיה שאני מציין. עשיתי בזמנו את העדכון…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
העלתי היום את המחשב שלי והוא לא עלה לי, אני לא יודע בדיוק מה קרה לו, הוא לא נדלק בהתחלה, ואחר כך חיברתי אותו עם כבל ההטענה שלו ואז הוא עלה למרות שהייתה סוללה, והוא אמר לי שהייתה איזה שגיאה ולבדוק בevent log, אז בדקתי וראיתי רשימה גדולה של error יש שם שגיאות של windowsupdateclient ושגיאות של devicesetupmanager, bug check, server, netbt אלה שגיאות גם מה24 שעות האחרונות וגם מהשבוע האחרון, לא יודע עד כמה זה חמור, אבל במחשב לא צריך להיות ככ הרבה שגיאות. ויש לי גם שגיאות של critical שקשורות לkernel-power . רשום לי שם בפירוט שהמערכת עשתה התחלה מחדש בלי סגירה בטוחה או משהו, והוא אומר שזה יכול לנבוע בגלל שהמערכת קרסה או הפסיקה להגיב או שהיא איבדה כוח לא מתוכנן. מה אתם אומרים על ה…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי אשמח אם למישהוא יהיה פתרון כי לא מצאתי כלום בגוגל. כל פעם שאני רושם בדואר של הוטמייל ומנקד,הניקוד נשאר בצד הימיני של השורה ולא בסוף. מקווה שהצלחתם להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר המון זמן אני חווה קריעת מסך,ולא מצליח למצוא פתרון. הינה הדברים שעשיתי עד כה: 1-דרייברים מעודכנים של אנוידיה V353.82 2-בלשונית global setting ניסיתי לבחור את האפשרויות - vertical sync on \off\adeptive half refresh rate\adeptive\ 3-לGTX 970 מחוברים 4 מסכים בכולם יש קריעת מסך(פירוט מסכים למטה בחתימה) 4-הקריעה מתרחשת בהצגת סרטים רגילה וגם ביוטוב למשל(אין אפשרות לבדוק עם משחקים כרגע) 5-אם זה משנה-המסכים מחוברים בכבל DVI/DISP PORT/HDMI,כך שזה לא בעיה בכבלים. 6-מריץ WIN 7 עם עדכונים אחרונים 7- כל המוניטורים נמצאים על 60 הרץ(אין אפשרות אחרת לבחור) אשמח לעזרתכם ,תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם WIN 10 צירפתי תמונה שממכישה את הבעיה בדיוק, בגדול לא מופעים כל האייקונים שהצמדתי וגם כל האייקונים של החלונות הפתוחים. בתמונה ניתן לראות דוגמה ל3 חלונות פתוחים שלא מופיעים בשורה למטה. אשמח אם משהו יודע לפתור את הבעיה. [ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפורום XDA יש הסבר איך להתקין windows 7 על סמארטפון ZenFone 2 השאלה האם באמת אחרי ההתקנה יהיה אפשר להתקין עליו תוכונות כמו שמתקינים בדסקטופ? והאם זה בכלל מומלץ?ופה זה ההסבר. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/zf2-running-windows-7-using-kvm-t3153299 ואני לא מבין אנגלית.אין מדריך בעברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel core 2 quad 4GB RAM PS: hec 400W GPU: ATI radeon 4800 OS: win7 64bit לוקח למחשב שלי בדר"כ 4-5 דקות להתעורר ממצב שינה. לאחרונה ניסיתי לחבר למחשב מסך נוסף אך הדבר החמיר את המצב לכדי זה שלקח לו כ-10 דקות להדלק. אתמול המחשב קרס לגמרי ורק ניתוק של אחד המסכים הפעיל אותו מחדש. אני מנסה לצמצם את מקור הבעיה כדי לדעת איזה רכיב להחליף וכרגע אני חושב שזה כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לתת לתת לי את דעתכם בנדון או שתתנו לי עצות איך למצוא את מקור הבעיה. תודה ליעד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא התרעה מוקדמת כלשהי, חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב ממצב שינה ולאחר כ-2 דקות המסך נכנס ל-Power Saving Mode. מאז, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון שכל פעם אחרי שמופיע הלוגו של MICROSOFT, המסך נכנס שוב ושוב ל-Power Saving Mode. איך זה כן עובד? ב-Safe Mode בלבד. דברים שניסיתי כבר: 1. ניקוי אבק. 2. הוצאה של הבטריה מהלוח אם, החלפתה - לא עזר. 3. בדיקת פיזית של ה-RAM, כל פעם כרטיס אחר, החלפה של סלוטים - לא עזר. 4. בדיקה מלאה של ה-RAM באמצעות MEMTEST - הכל יצא תקין. 5. RESTORE לנקודת זמן אחרונה - לא עזר. 6. החלפה של כבל מסך - לא עזר. 7. עדכון דרייבר כרטיס מסך - לא עזר. תאכלס, לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, כיוון שזה רץ ב-Safe Mode.. משום מה, איך שהווינדוס עולה הוא נכנס ל-SAV…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-