עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by wais,

אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by NoamS,

היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kobi3211,

אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by yoyo1040,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה

11. שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RoNeR,

כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by elkaifa,

יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Overkiller,

כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. ברשותי כרטיס HD5830 שקיבלתי לפני חודשיים במסגרת החלפה באחריות של הכרטיס הקודם שלי, שנפטר מהתחממות יתר. הכרטיס הגיע Refurbished מהיצרן, נראה חדש לחלוטין ולא עשה בעיות בהתחלה. עברו חודשיים, מתוכם כחודש בו הכרטיס לא היה בשימוש כלל (מילואים). אחרי החזרה מהפגרה הממושכת החלו בעיות, בצורת תקיעות אקראיות במשחקים מסויימים, במהלכן מופיעים פסים אנכיים על המסך והסאונד נתקע בלופ. אני מציין בכוונה "משחקים מסויימים", שכן יש משחקים שעובדים מצויין מצד אחד, ומצד שני כמה משחקים שונים נתקעים באופן סדרתי באותו האופן בדיוק. בנוסף לכך, בדיקת מאמץ של Furmark עברה ללא תקלות, כאשר הטמפרטורה התייצבה לאחר דקות אחדות על 90 מעלות עם 80% מאוורר. האם התקלה כפי שתוארה עשוייה לנבוע מגורמים שאינם כרטיס המס…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Motix,

שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by antonio2,

שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Hemibl,

שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. אני מקבל מסך כחול שכתוב בו שהייתה שגיאה או משהו כזה ואז כתובה השורה: kernel_stack_inpage_error מתחת לזה כתוב, לבדוק אם הותקנה חומרה חדשה יכול להיות שהיא לא הותקנה כמו שצריך אז להסיר אותה או לעשות לה disable, או להתקין אותה שוב מחדשה. ומתחת כתוב לעשות disable לbios memory caching ו shadoing הינה קובץ זיפ של ה minidump: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3NQUSNHRF5GTR05HNR65BAULOW מה זה? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by fatfizer,

ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. והאם כדאי לקנות לא מקורי? דרשו 200 שקלים בחנות ונראה לי שזה לא עבור מקורי תודה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. שלום, יש לי לוח אם GIGABYE 785GT - UD3 זיכרון - ocz 2*2GB 1600. כשאני מעלה את מהירות הזיכרון ב BIOS ל X8 1600, ה WINDOWS 7 מתחיל להשתגע... אני ציך לשנות עוד משהו ב BIOS או ב WINDOWS 7 כדי שזה יעבוד תקין? יש זיכוי שזו תקלה או חוסר תמיכה של אחד מהרכיבים? במהירות 1066 הכל עובד תקין

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by ImAsaf,

היי יש לי בעיה מוזרה עם הזיהוי של המסך למחשב. המסך ישן(samsung SyncMaster 2253bw)- חיבורים DVI VGA המחשב חדש עם כרטיס מסך ישן( Amd hd5850)- חיבורים DVI HDMI אני מחבר בDVI בין המחשב למסך לא עובד. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בhdmi הכל תקין . אני מחבר בין המסך למחשב אחר בחיבור VGA הכל תקין. קניתי מתאם HDMI VGA וכשחיברתי בין המחשב למסך לא עובד. המתאם עצמו תקין בדקתי. בדקתי דרייברים על המסך וניסיתי להתקין לא עזר ובדקתי דרייברים על המחשב שכן עובד והתקנתי בדיוק את אותו הדרייבר זה עדיין לא עובד. אין לי מושג מה לעשות כי הכל עובד רק התקשורת בניהם לא עובדת ולא מצאתי על זה מידע אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Dor Grinberg,

שלום, יש לי ניתוקים מידי פעם (כל יום אבל כל כמה שעות) אשר מאפסים את הראוטר לטווח ארוך שיש לי בחדר, הראוטר הראשי נמצא למעלה והראוטר לטווח ארוך אצלי בחדר, לפני 3 ימים החלפתי נתב לטווח ארוך והוא מצוין אבל עדייו לי ניתוקים מידי פעם ומתי שיש ניתוק אני מחויב לאפס את הראוטר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיסדר את זה? אני כרגע מחובר דרך הנתב לטווח ארוך לראוטר הראשי דרך ה WiFi, Wired Connection, והראוטר עצמו מחובר לחשמל ולמחשב. דגם הראוטר DIR-615, אשמח מאוד לעזרה על מנת לנסות לסדר את הבעיה שגם אם יש ניתוק לשניה שלא יהיה צורך לאפס את הראוטר כל פעם מחדש כי דבר כזה לוקח יחסית הרבה זמן וזה דופק לי מלא משחקים שאני משחק באונליין.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.