עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by AtomiX,

על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by yonatanph,

רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים. אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE). המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER). התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב. התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר). מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by עידןאופיר,

תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה

6. Started by prxc,

האם יש אפשרות שמירה בשם או חיפוש בדפדפן זה הרכבתי וינדוס 10 רק ב29/07 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Dani24592,

שלום, יש לי מחשב כזה: Pentium 4 3.01GHZ Nvidia GEforce 6600GT 1GB DDR2 (4x256MB) עכשיו, הבעיה היא שכל משחק שאני מריץ על המחשב פועל לי עם קטיעות וטיפה לאט אפילו על ההגדרות הכי נמוכות. אפילו הלו 1 פועל לאט! שזה משחק ישן. חבר שלי המליץ לי לעשות בדיקה עם התוכנה AquaMark3. והתוצאות לא יצאו מרשימות: מה לעשות?? יש לי בעיה? יש פתרון? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by loope,

טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by road_runner,

אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by wais,

אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by NoamS,

היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kobi3211,

אנשים אני חייב עזרה לא עובד לי הוידאו שרואים דרך האתר אתה יודעים כל מיני קטעי וידאושרואים ישר באתר לא מגיב אפילו אם מישהו יודע מה הסיבה דברו איתי תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by yoyo1040,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה

23. שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RoNeR,

כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.