עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני סוחב כבר זמן רב את התקלות הבאות: - מחשב נתקע לגמרי (קופא) + לפעמים ג'ליצ'ים של סאונד - BSOD עם הודעות memory management וכד' - קריסות וריסטרטים וכו'. חשדתי שמדובר בכרטיס מסך ובדרייברים שלו, אבל ליתר ביטחון החלטתי לפרמט הכל ולבודד את הבעיה. אחרי הפרמוט וההתקנה מחדש של הכל - כולל דרייברים חדשים מאתר היצרן - הבעיות ממשיכות להופיע. דבר נוסף שגיליתי הוא שהדרייברים שמומלצים ע"י היצרן מתקינים את הכרטיס הלא נכון על המחשב שלי. כלומר על המחשב מותקן הכרטיס AMD radeon R7 200 series. שזה כרטיס שונה לגמרי ממה שיש לי (sapphire HD 7770) מה עלי לעשות? היכן אוכל למצוא דרייברים עדכניים שלא מקריסים לי את המחשב כל הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tidan31,

שלום! התקנתי את התוכנה vdownloader לאחר מכן הסרתי אותה וקיבלתי הודעה לעשות ריסט למחשב עשיתי ריסט ולאחר מכן קיבלתי מסך שחור ועשיתי שוב ריסט ועדיין לא קיבלתי תצוגה על המסך כיביתי את המסך והדלקתי אותו וקיבלתי תצוגה על המסך מה הסיבה לתופעה הזו? נ.ב. ברצוני לציין שאף פעם התופעה הזו לא קרתה לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idaneqw,

מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sash0,

שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בהמשך לשרשור הקודם בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554941-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VSVnufmsVqU עליתי על חוקיות מסויימת, מוזרה משהו יש קריעה כאשר HDMI מעביר לרסיבר גם תמונה וגם קול מה שמוזר זה שהמסך עם הקריעה הוא בכלל השני, זה שמחובר למחשב ב DVI בכל מקרה, הצלחתי להתגבר על הקריעה בדרך עקיפה, ע"י הגדרת הוצאת קול דרך חיבור אופטי מהמחשב לרסיבר אני לא מעוניין להשאר עם הקונפיגורציה הנוכחית. שימושית היא לא נוחה וגם אני מפסיד יכולת השמעת תכנים LOSSLESS אני משתמש בכרטיס מסך HD7850 עם דרייבר מעודכן לאחרון עודכן גם דרייבר לכרטיס קול ניסיתי להשתמש ביציאות HDMI ו- DVI של הלוח אם , אין שינוי בחוקיות

11. Started by ashbit_q,

יש לי מקלדת של MICROSOFT סיידוויי X6 הכל עובד טוב חוץ מכמה תוכנות ומשחקים שנתפס הלחצן למטה בדקתי במקלדת היא לא נראת תקולה כך שזה בעיה אחרת לא בעיה במקלדת פיזית!! יש רעיונות ופתרונות לזה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Asaf Mor,

לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by Paz660,

שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by alex542,

חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך HD 7950 - ואני חווה נפילות רנדומליות במשחקים אני חושד בספק כח - אבל לא ממש בטוח -והתקנתי GPU-Z עם לוג לראות אם יש משהו חשוד במהלך משחקים עם גרפיקה כבדה (הסיבה שאני חושד בספק כוח הוא כי החלפתי כרטיס מסך ועדיין יש לי את אותם בעיות של התרסקויות רנדומליות לדסקטופ ולא קריסות של המחשב כולו) תוך כדי בדיקה של הקובץ - אני מוצא שיש לי הרבה מאוד שורות שבהם ה GPU Load [%] , עובר את ה 100 אחוז (מגיע ל 150 ויותר) כאשר במנוחה הוא בערך על 5-6 אחוז עוד משהו - הלוג לא מראה את המתחים - שזה בעיקר מעניין אותי.. - יש למישהו מושג למה זה ? (יש לי את הגרסה הכי עדכנית של GPU-Z) מצורף קובץ של הלוג תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. הערה: שמתי את האשכול בטעות בפורום לוחות אם.. נראה לי שזה י…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by ohadco5,

שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by עודד ברטוב,

אני מדליק את המחשב. רואים את הסמל של אינטל. ואז המסך נהיה שחור. מה עושים? ניסיתי להפעיל בסייפמוד אבל לא הצלחתי

23. היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by רמי אשכנזי,

יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים

25. כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס

דיונים חדשים בפורומים