תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז היום בלי קשר לחיים הכרטיס קול או האוזניות החליטו לא לעבוד טוב. דבר ראשון,יש סאונד אני שומע.אבל מתי שזה מגיע לכל מיני צלילים ובאסים משו לא "עובד" האוזניות שלי זה corsair hs1 שיש להם כרטיס קול מובנה (USB). היום בלי שהתקנתי\מחקתי משו פתאום משו נדפק בהם משו שקשה להסביר..מוזיקה אני שומע סבבה אבל במשחקים לדוגמא אני לא שומע צלילים חלשים כמו צעדים או טעינה של הנשק אבל יריות ופיצוצים שומע (אין קשר לעוצמת ווליום) ניסיתי לעדכן את הדריבר של הלוח אם וריסט למחשב - לא עבד ניסיתי להתקין realtek hd sound manager וזה בכלל לא עובד משום מה. ככה ניראה הדרייבר של האוזניות http://gyazo.com/3004df6405191eaf6ee68021bddc5ce4 כמו שאתם יכולים לראות המיקום של הכיווני סאונד לא כמו שהוא אמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה אשר התחילה ממש לפני מספר ימים היא כזאת: כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי למסך חיצוני ומעביר ל output to monitor, זה לא מאפשר לי להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080), כלומר אני מקבל במסך החיצוני את הרזולוציה של הלפטופ שהיא 1366x768, כאשר התיבת הגדרת רזולוציית מסך מסומנת באפור ולא ניתן לשנות אותה. נתונים: laptop Dell E5430 כרטיס מסך intel HD graphics 4000 מסך samsung 2333sw מערכת הפעלה windows 7 64bit החיבור מתבצע באמצעות כבל VGA. ניסיתי את הדברים הבאים: (לאו דווקא בסדר הזה) -הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך. -ניתקתי את המסך החיצוני מהחשמל. -כאשר חיברתי ללפטופ אחר, עם אותו כבל VGA, כן היה ניתן לשנות את הרזול…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה כרטיס המסך שלי NVIDIA GTX470 מאתחל את עצמו כמה דקות לאחר הפעלת המחשב התצוגה משחירה ואני מקבל הודעה שהכרטיס איתחל את עצמו, המחשב לא נופל וממשיך מהנקודה שעצר. לדעתי זה קורה פעם אחת בלבד בכל אתחול של המחשב. לאחר כמה דקות הפעלה הכרטיס מאתחל מחדש ומעכשיו יציב עד לכיבוי.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת הספק כח שבק חיים, כל פעם שהדלקתי את המחשב, כל החשמל בבית התנתק, ניסיתי להעביר את המחשב לשקעים שונים אותה בעיה,לקחתי את המחשב לחנות אותה בעיה,לבסוף קניתי . SEASONIC 620w העניין שאני רוצה לנסות להחזיר לתחייה את הספק הק כי הוא נראה באמת במצב חדש.קראתי פעם איפושהו שיש נגד או משהו שרק הולך או משהו כזה?לא היה שום ריח שרוף..יש למישהו מושג איך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-