עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by nachum37,

החלפתי HDD בCrucial MX100. לאחר שה Migration שניסיתי לעשות על ידי Acronis לא צלח (מסך כחול) אני מנסה להתקין מחדש Win 8.1. הבעיה היא שמנהל האתחול (Boot Manager) לא מזהה בשום צורה את הDOK, למרות שהוא מזוהה בביוס, כאילו הוא לא Bootable. ניסיתי הכל: להוריד ווינדוס מחדש עלי ידי Windows Media Creation, לאתחל את הDOK עם Rufus כ GPT, עם Diskpart, כמובן גם שביטלתי Secure Boot, ניסיתי User Mode, Setup Mode, למחוק את הסרטיפקטים הקיימים - כלום. ניסיתי גם לעשות Legacy Mode במקום UEFI, גם במצב הזה הוא לא רואה את הDOK. תודה מראש לכולם.

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by snaek212,

שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.

6. שלום אנשים, היום שיחקתי במשחק שניקרא Dota 2, ואחרי כמה דקות משחק המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש. זה לא קרה לי אף פעם ואני משאר שמה שקשור לזה הוא שאתמול החלפתי כרטיס מסך חדש. החלפתי את ה GeForce 9800 GT הישן בGTX 970. מה יכולה להיות הסיבה? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך? או שאולי זה טמפ' גבוהה? ספק כוח חלש? למרות שבדקתי אותו והוא מספק 700W ולא אמורה להיות אם זה בעיה לפי דעתי. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by d pro,

ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nivster,

יש לי WINXP ודיסק שהלך, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות לו low-level format

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by שגיב,

שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ ... כל ה USB האחרים עובדים ???

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  15. שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tommy,

יש לי זכרונות זהים 2 סטיקים של 512 מחברת KINGSTON כשעבדתי עם אחד הוא עבד על 1T אבל עכשיו כששתיהם מחוברים זה עובד על 2T למה? ויש לי בלוח אם 3 סלוטים והזכרונות ממוקמים בשני הצדדים...לא צמודים.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows. הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Libby,

היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[

20. Started by v_man,

אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

23. Started by elad-k1,

המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by kikkler,

אוקי, לפני בערך שעתיים, בעודי נמצא להנאתי באינטרנט, המסך פתאום נכבה והנורה שמציינת את היותו דלוק התחילה להכבות ולהדלק במהירות משוגעת, כולל הסאונד של ההדלקה והכיבוי. הדבר הזה נמשך עד שעשיתי ריסט, ואז הנורה הראתה שהמסך דולק, אבל שום דבר לא הופיע עליו. מכמה בדיקות שערכתי לאחר מכן התגלו המסקנות הבאות - ריסט / כיבוי והפעלה לא עוזרים כנ"ל ניתוק וחיבור מחדש כל הכבלים שמחברים את המסך למחשב אם מכבים את המסך, מדליקים את המחשב ואז מדליקים אותו בזמן שהמחשב עושה בוט זה לא עוזר. לעומת זאת, אם מדליקים את המסך אחרי שהווינדווס עולה פתאום אפשר לראות. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה המסך עבד לבערך 5 דקות לפני שאותו דבר חזר על עצמו (הכיבוי וההדלקות), לאחר מכן זה חזר על עצמו בערך באותה שניה. יש …

• 6 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.