עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by m_zvika,

אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Raz20,

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by Rose,

שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.

4. Started by kola,

הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by adirnasri,

אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by la-v,

שלום לכולם.. חדש כאן =] אז ככה.. חבר שלי קנה צורב דיוידי.. חיברנו אותו והמחשב מזהה אותו בביוס והצורב גם מופיע בווינדוס והוא קורא דיסקים שיש עליהם כבר קבצים.. רק כשאנחנו שמים דיסק רגיל ולוחצים על הכונן זה אומר משהו עם "פונקציה שגוייה" וכשאנחנו מנסים לצרוב משהו על הדיסק הריק בתוכנות צריבה(במקרה הזה -nero) אז הכונן לא מופיע כדי שיהיה אפשר לבחור לצרוב בו אלא מופיע רק הצורב הרגיל שמותקן במחשב. מה גורם לזה? ואיך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?

11. יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by alia,

פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

14. Started by tulip42,

היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by edoson,

יצרתי עבודה ב NERO ורציתי לצרוב אותה... אלא שמהרגע שהבאפר מתמלא ואמור להתחיל תהליך הצרחבה הצורב לא מגיב, הנורית לא נדלקת והכי הכי גרוע הנורית של ההארדדיסק פועלת ללא הפסקה ומאיטה את המחשב... כמו כן לא ניתן לסגור את החלון של נרו, גם לא דרך ה TASK MENEGER מה שמשאיר את האופציה היחידה של ריסטרט מסוכן... כל מקרה הצורב ככונן דיסקים רגיל דווקא עובד מצוין, הבעיה מתחילה רק שמנסים לצרוב. מישהו יודע למה ומה זה אומר??

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by שמנואל,

אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by YoniG,

כתבתי כבר על הבעיה הזאת בעבר אבל היא חזרה שוב ואני פשוט לא מבין. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT. בכל פעם שיש הפסקת חשמל קוראת התופעה הבאה: המערכת הפעלה עולה ובאמצע המסך הופך שחור. אני עולה בSAFE MODE אבל במצב הרגיל אי אפשר. אני מתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל כלום לא עוזר. רק כשאני מוציא את הכרטיס מסך, משחק עם החיבורים שלו ומתקין את הדרייברים שוב - המחשב עולה. יש למישהו הסברים למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by עידן אברהם,

כשאני מדליק מחשב הכרטיס קול לא היה מחובר ...ואחכ שוב מכבה ומדליק אחכ הכרטיס קול מחובר.....וזה משתגע אותי.. מישהו מכאן יודע לפתור את הבעיה ...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by alias,

תראו אני מנסה להתקין אקס פי א אבל לפי מה שראיתי כאן כתוב שצריך צריך ללחוץ על f6 הקיצר לחצתי והכנסתי לו תדיסק של sata שאני יצרתי הקיצר יש שם שתי אפשרויות 1)nvidia raid class driver 2)nvidia nforce storage controller אחד מהם הוא הנכון? (אני לא צריך ראיד) ותראו אם לא לחצתי f6 אז מה אמור לקראת? אני לא לחצתי והגעתי לשלב שבו יוצרים תמחיצות זה די דחוף ומי שרוצה לדעת הלוח הוא gigabyte k8ns ultra (סוקט 939)

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by wolf46,

חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by jcdenton1,

כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Lea Gleek Agron,

שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים