עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ome,

שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by sirsnir,

תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by lir@n,

שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by dyehuda,

המחשב מידיי פעם קורס או שאי אפשר להדליק אותו הבעיות הן כאלה: אין אות למסך, זה קרה גם אחרי שהחלפתי כרטיס מסך המחשב מבצע איתחול כאשר המחשב מכובה ואני מחבר משהו ב USB הוא לפתע נדלק ניתחתי מספר קבצי dump וקיבלתי כמה שגיאות: Probably caused by : win32k.sys ( win32k!TimersProc+45 ) Probably caused by : hardware ( Rtlnic51+9be4 ) Probably caused by : Intels51.sys ( Intels51+3185a ) Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTimerListExpire+122 ) האם הגיע הזמן להחליף מחשב או שאפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Raz20,

המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. הבעיה: כשאני מעתיק שירים מהמחשב לנגן הMP3 שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה (היא רשומה בתמונה למטה), *והבעיה היא שאני לא מצליח להעתיק את השירים לאחר שאני לוחץ OK.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ilan Taub,

היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by mnaveh40,

לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by idani1983,

יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by avi01,

אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Real_Me,

עקב תקלת מחשב פתאומית קובץ טקסט חשוב בנוטפאד התאפס וכל תוכנו אבד. חיפוש מהיר העלה שאני בצרה צרורה אבל ניסיתי בכל זאת עם תוכנת שחזור מומלצת, recuva, ואמנם הקובץ הופיע ברשימה, וגם הופיע בצידו ציון הגודל הנכון, 72 ק"ב, וגם זמן העדכון האחרון שלו אבל כשניסיתי לשחזר התקבל קובץ מאופס, 0 ק"ב. אני מניח שתאריך העדכון האחרון התייחס לשעת תקלת המחשב? האם מישהו יכול להושיע אותי או שאני טוסט ורק שחזור יקר אולי יוכל להועיל? תודה מראש, זה ממש חשוב לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  18. שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by 114508534,

יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by Jabberwock,

היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Yakiry,

היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guy_intel,

שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by jgrab,

זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.