תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות מחשב מאבק וגם לרענן משחה טרמית. אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בעליית הוינדוס המערכת גילתה חומרה חדשה וביקשה להתקין דרייבר. פתחתי את מנהל התקנים וזה מה שמופיע. בסך הכול הוצאתי גוף קירור של המעבד החלפתי משחה טרמית, וכרטיס מסך כדי לנקות מאבק. לא החלפתי שום חומרה, וגם אנני מזהה איזו חומרה לא מותקן דרייבר. אשמח לקבל תגובות...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ערב טוב, במשך תקופה ארוכה הייתי מתחבר לרמקול חיצוני באמצעות רכיב bluetooth שהלוח אם תומך בו (z270i). היום פתאום אני לא מצליח להתחבר לרמקול, ואני רואה שאין לי יכולת לקלוט bluetooth במחשב :( מישהו מכיר את התופעה? ווינדוס 10.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הי, לאחרונה רכשתי (באמת) את Command and conquer 3, וכשאני משחק בו, מדי פעם - כל התצוגה מתחילה להשתגע - מופיעים קוים, נקודות וצבעים הזויים והכל נדפק. אני יוצא מהמשחק - וגם בwindows זה נראה מוזר, רק אחרי restart זה מפסיק. זה לא קרה לי עד עכשיו בכלל עם אף משחק אחר, אז זה דיי מעצבן.. עידכנתי את הdriver, ובתמורה התדירות של התופעה הזו קצת ירדה, אבל מחוברת לי גם טלויזיה למחשב, ואם אני לא עושה לטלויזיה Disable כל פעם שמשחק משנה את הרזולוציה של המסך או שאני עושה restart, הרזולוציה יורדת מ1280X1024 ל1024X768, שזה גם מאוד מעצבן, וזה קורה רק מאז שעידכנתי את הDriver. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה כבר חודשים להוריד משחקים ומוזיקה וDVDים בפורמט RAR ומדי פעם אני מקבל CRC ERROR. כנ"ל התקנות של משחקים מכונן CD-ROM פגומות, ואני לא מצליח לעלות מאיפה הבעיה? לפי דעתי אולי בעיה בלוח אם או הגדרות כתיבה לדיסק... אבל הייתי שמח לשמוע דעות אולי אני צריך לקנות ציוד חדש וזהו? אולי הזיכרון לא מתאים? Motherboard- Gigabyte GA-8N-SLI Royal nForce4 SLI chipset Processor - Intel® Pentium® D processor 830 LGA775 Dual Core 64 bit Memory - (2X) Kingston DDR II 512MB PC533 R.Disk - (2X) WD 200GB 7200 RPM 8MB SATAII תודה, איציק.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי יש לי גיבוי עם 3 כוננים ואחריו עוד גיבוי עם יותר כוננים (בוצע לאחד מהכוננים shrink ואז החלק הזה פוצל לעוד שלושה חלקים). היתה לי בעיה לעלות את הגיבוי השלישי, אז העליתי אותו באופן ידני על ידי מחיקה של מה שבוצע לו shrink ואיחוד חזרה לכונן. למרות שלכאורה הכוננים זהים, פרגון עדיין לא מצליח לזהות אותם ולכן הגדרתי אותם באופן ידני. גם אחרי שהגיבוי עלה פרגון עדיין לא מזהה את הכוננים כמו שצריך. הבעיה המהותית יותר היתה כאשר ניסיתי להעלות את הגיבוי המתקדם יותר. מותקן שם אובנטו והמערכת עולה בקצב צב וגם הצבעים לא בסדר וכו'. בקיצור אני מסיק מזה שהוא לא העלה את הגיבוי כמו שצריך ואני בטוח שזה קשור למחיצות. לכן אשמח אם מישהו יוכל לומר לי…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1 המחשב בקישור. האינטרנט כל הזמן מתנתק לי וגם כשהוא לא מתנתק הוא ממש איטי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי נייד של אסוס: eee 4g surf ביצעתי למחשב פירמוט ונתקלתי בבעיה מטרידה, משום מה לאחר שאני מתקין את התקן השמע שלו ( גם מהדיסק המקורי וגם מאתר הבית של אסוס)המחשב אומר לי, ועוד פעם אני מדגיש שהוא מתקין ואף מציין שההתקן הותקן בהצלחה, שהוא אינו מזהה התקן שמע במחשב... ואם לא הובן, אז אין לי סאונד! מאוד מאוד מתסכל... ...המלצות מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D." שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-