תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מתאם לכונן Caddy ושמתי אותו במקום הצורב. הכונן שנמצא במקום הצורב הוא הכונן הישן שהוא HDD ובמקומו נמצא כונן SSD, שעליו גם מותקנת מערכת ההפעלה. אני לא יודע עד כמה זה משנה, אבל מכיוון שהכונן הישן היה מחולק לכמה מחיצות שונות (בגלל שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה פעם) השתמשתי בתוכנת צד שלישי כדי למזג את כל המחיצות לאחת. הבעיה היא שביצוע אתחול למחשב לוקח המון זמן (משהו כמו 4-5 דקות שלמות) אם עושים את זה בדרך הרגילה (כלומר אתחול דרך הווינדוס), והדרך היחידה להתחמק מזה זה ללחוץ על כפתור הכיבוי (אני משתמש בלפטופ ואין לי כפתור ייעודי לאתחולים). אמרתי שלדעתי זה לא קשור למיזוג המחיצות, כי עשיתי כמה פעמים פרמוט למחשב (Reset this PC דרך ווינדוס). ב…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ספויילר הרמקולים והאוזניות מופיעים כאחד בהתקני השמע יש דרך לגרום להם להופיע בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כמה ימים מרגע שאני מפעיל מחדש את המחשב מתחיל לי בעיות latency שמדי כמה שניות קופץ ה-latency לרמה גבוהה מה שגורם לשמיעת "פצפוצים" מדי כמה שניות מהרמקולים בזמן צפיה ביוטיוב למשל... מדובר בווידוס 8.1 ובכטיס קול realtek HD on board. בנוסף בדקתי ועשיתי את התיקון של ה- power management וזה לא שינה הרבה אם כי זה טיפה שיפר. כמו כן מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים מה שלא עזר. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה דומה או מבין בזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום ביום בהיר הצורב שלי, SONY דגם DW-G120A התחיל לצרוב מאד לאד, במהירות X1 למעשה. לא משנה המהירות שאותה אני בוחר בנרו למשל, הצריבה תהיה איטית למרות שנרו כותב שהצריבה מתבצעת במהירות שביקשתי. כך שצריבת DVD שלם לוקחת שעה. מה עושים? מה יכול היה לקרות במחשב? המחשב די חזק, בן 4 חודשים. אובד עצות יואב
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני במצב די מוזר ופתלוגי עם הכרטיס מסך שלי, הכל התחיל כמובן עם מסכים כחולים (MACHINE_CHECK_SOMETHIN_SOMETHIN( ברוב טיפשותי ובייאוש משווע הצצתי במארז לראות שהכל מאוורר כראוי. עכשיו אני ממש לא בטוח שזה מה שקרה אבל יתכן וגרמתי לקצר בכרטיס מסך שלי בלי כוונה עם היד או משהו לא היה סיגנל בכלל והחלפתי אותו בכרטיס זמני. מפה לשם כל הווינדוס שלי נדפק אבל זאת הקטנה שבצרותיי. המצב כרגע הוא כזה -- כשאני מדליק ת'מחשב(כשה-6800 מותקן) אני מקבל סוג מוזר של ארטיפקטים, הכל ממש ממש ממש מטושטש ושום דבר לא ברור, אחרי זה יש מין ג'יבריש כזה על המסך. אם אני לוחץ F8 ונכנס לSM אני יכול לראות מה אני עושה אבל עם צבעים פסיכודליים והרבה ארטיפקטים. חשבתי לעשות עדכון ביוס לכרטיס(אם הוא לא נצלה, אולי…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לאחרונה שמתי לב שמופעל אצלי התהליך asp.exe, ושהוא לוקח לי באופן קבוע 50 אחוז מהמעבד. כשהסתכלתי יותר לעומק ראיתי שיש תעבורה בין התהליך הזה לאתר בשם rev.poneytelecom.eu.. לאחר חיפוש באינטרנט על האתר, הבנתי שמשהו מסריח ושזה כנראה איזשהו וירוס.. לא מצאתי כמעט כלום חוץ מאיזה פוסט אחד באינטרנט על האתר הזה. זה מה שאני רואה בתוכנה process explorer http://imageshack.com/a/img924/3930/OHLoBW.jpg כל פעם מחדש אני הורג את התהליך אבל הוא חוזר תוך כמה שעות. אין לי כיוון אם זה מופעל דרך הtask schedualer או לא עזרה חברים?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי היום בבוקר, אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק . פתחתי את המארז , נראה שהלוח אם נדלק אבל הכרטיס מסך לא נדרך .[אין ציפצוף] אז פרקתי את הקירור מים של הכרטיס מסך. וחברתי כרטיס אחר , גם לא עוזר . ללוח יש צג שמראה מספר תקלה , A6 gigabyte x58 extreme משהו יודע מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... בזמן האחרון כל הזמן קופץ לי החלון הזה...מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיבור HD אודיו. לוח B75M-D3H של ג'יגהבייט, מארז ECA3211 של אנרמקס. הקונקטור בלוח הקונקטור של המארז מתאימים למרות השמות השונים, או שיש פטנט אחר?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תוך כדאי עבודה על המחשב הכונן פלופי עושה רעשים ונדלקת המנורה שלו כאילו שהכנסתי דיסקט. זה קורה לי הרבה פעמים לאחרונה..וזה חושב זה מאיט לי תמחשב לאותו רגע. ממה השיגעון הזה נובע ? והאם יש פיתרון ?? בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-