עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by berner,

לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אלירן אורליק,

דגם לוח האם:ASUS z170 דגם המעבד:I7 6700 דגם כרטיס המסך:NVIDIA GTX 760 4RAM מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: הספק ספק הכח של המחשב:750 טרמלטאק כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב, והאם אתה שומע צפצופים ארוכים או קצרים: כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:שנה וחצי מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק:הרבה זמן עבר תיאור התקלה:לפעמים הבעיה קוראת פעם ב....שאני מדליק את המחשב ופתאום מופיע המסך הכחול הזה אם האחוזים ואז צריך לרסט ללחוץ על הכפתור במארז.ויש תקופה שזה הרבה זמן לא קורה.בכול מקרה דרייבר של כרטיס מסך מעודכן.מערכת הפעלה וונדוס 10 64 BIT וכול מה שנדרש.

3. היי. יש המון משחקים שנתקעים אצלי, התמונה פשוט קופאת, ואין סאונד. כל המערכת הפעלה לא מגיבה. זה קרה לי גם בgtx1080 וגם ב-gtx1080ti. עשיתי restore ב-Windows10 עם אפשרות להשאיר קבצים וזה לא עזר. אני חושש שזה ההארד דיסק SSD שלי. האם זה יכול להיות? יש לכם עצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. אורח איילת

היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by ben672,

ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  11. מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?

13. היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ome,

שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mosh870,

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ohad Dahan,

אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  22. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

24. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.