עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח איילת

היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by ben672,

ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  6. מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?

8. היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ome,

שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mosh870,

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ohad Dahan,

אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

19. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

23. Started by THELAD,

שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by Eden Zaharoni,

היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים