עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by duplo2,

שלום יש לי שני שרתים מרוחקים שיושבים בחווה בארץ ובארהב משתמשים מעלים קבצים בFTP לשרת בארץ ואני מעוניין שבפעם ביום התוכנה תתחבר אוטומטית ותעדכן את הספריה בשרת בארהב בחומר החדש שנוסף לא חייב להיות תוכנה חינמית.חשוב לי בעיקר שתהיה אמינה (היתה לי תוכנה משום מה היתה מעתיקה את אותו קובץ למרות שהוא כבר היה קיים בשרת העד) ושתהיה לה אפשרות של resume כמו בכל תוכנת FTP נורמלית ויכולת תזמן

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by ben_amitai,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5700VE 256 AGP X8 ויש לי בעיה כשאני משחק ב NFS MW הוא כל חצי שעה,שעה קורס ומראה לי את ההודעה הבאה microsoft visual C ++ DEBUG library R6025 -pure virtual function call אני חושב שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם (הוא על קירור סטוק) ולפעמים אני לא מצליח להפעיל סרטים הוא עושה עוד פעם משהו עם ה DEBUG הזה תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם y50-70 אתמול שבאתי להדליק אותו הוא לא נדלק אז חיברתי לחשמל אמרתי בטח נגמרה הסוללה עכשיו אחרי לילה שלם בטעינה עדיין הוא לא נדלק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by w7_znay,

חבר שלי בא אלי לעזור לי בכמה דברים פתחנו תמחשב וראינו כמה דברים ואז הוא הוציא סטיק אחד של 256 MBRAM ולי יש 512 בכלליות , אחרי זה אני והוא לא הצלחנו להכניס את ה-256 . ובדקנו כמה פעמיים והמחשב לא קרא אחרי זה הוא הצליח ואז כשניסינו להדליק את המחשב היה כתוב שייאה והוינדוס לא עלה . ואחרי שאוצנו את ה-256 המחשב פעל אז השאלה שלי היא עם זה אומר שהMBRAM ה-256 שרוף . תודה לכול מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by ortalc,

היי שלום לכולם, בדיעבד, היום אני יודעת כי מחקתי אתמול את התקן השמע במחשב שלי אשמח לעזרה כיצד אני מחזירה אותו או כיצד אני מתקינה חדש תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by 114508534,

ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by LockOn,

שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by AFIK10000,

שלום אני מדליק את המחשב ואני שומע שלושה צפצופים ולא רואים כלום מהמסך מה עושים ? וזה מאוד דחוףלי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hapoel,

אהלן חברים אתמול פתאום המחשב שלי נהיה איטי שאלתי ושאלתי אנשים והציעו לי לעשות בדיקת שגיאות איחוי בדיקת וירוסים הורדתי את התוכנה ad-aware וגם לא עזר כלום כלום כלום לא עזר לפני שבועיים פירמטי את המחשב ועברתי ל-XP מישהו יכול לעזור לי????? תודה מראש לכולם

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב. חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי. אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז... עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט. בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+ (יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by elabet,

יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by redead,

מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by ירון333,

שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ? יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yeuda,

קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by assaf897,

אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by MDK,

כשאני מפעיל את זה הכל על המקסימום ברזולוציה 1280X1024 זה קורס ודופק ERROR מVISUAL C ++... כשאני לא מפעיל חלק מהדברים בPERFOMANCE על המקסימום זה עובד.. עדכון: שמתי לב שכאשר הDYNAMIC LIGHTS לא על המקסימום זה פועל בסדר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by O-F,

שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tulicooli,

יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  22. אחרי מסך כחול איך אני פותח את הקבצים האלו שנוצרו

• 4 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, יש לי פנטיום 4 ועליו WIN XP. היום הדלקתי את המחשב. המחשב קפא מס' פעמים שלאחריהם RESTART (מהכפתור של המחשב). שמתי לב שהשעון של ה WIN לא מעודכן לעכשיו אלא לשעה כלשהי אתמול. באחת הפעמים שעשיתי RESTART המחשב כאילו התחיל לעלות אבל המסך נשאר ב standby. בסופו של דבר לאחר עוד RESTART קיבלתי הודעה בעליית המחשב "overclocking faild" ושאלה מה אני רוצה לעשות - בחרתי RESTORE DEFAULTS. ממה לדעתם הבעיה נובעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb

25. Started by Kfir2,

אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.