תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחרונה שמתי לב בביוס על CPU FAN SPEED המהירות נמצאת על 1814 וכל הזמן קופץ . כאשר הוא יורד מ 1814 ומגיעה למשל אל 1795 והוא מסמן את המהירות בצבע אדום כאשר עובר מעל 1800 הוא נהייה בצבע כחול אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לכל המומחים יש לי בעיה ואודה אם תוכלו לעזור לי. לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך HD3850 ATI של חברת CONNECT מ FOXPC. הדיסק המצורף מכיל מס תוכנות ודריברים למסך ולתמיכה באודיו דרך ה HDMI. במהלך ההתקנה בשלב שבו אמורים היו להיות מותקנים הדרייברים של ה HDMI AUDIO SUPPORT המחשב מאט/נעצר כאילו שהתוכנה לא מוצאת את מה שהיא מחפשת ואחרי כ 5 דקות זורקת אותי החוצה. מיותר לציין שבסיום ההתקנה הכל עבד מצוין מלבד האודיו דרך חיבור ה HDMI. בלוח הבקרה תחת האיקון של התקני קול, אין בכלל איזכור לתוספת חומרה לניגון אודיו והמחשב משמיע כל דרך התקן ברירת המחדל שלו שהוא הכרטיס קול ONBOARD. ניגשתי לאתר של ATI הורדתי והתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך אך נראה שלאודיו אין גירסה מעודכנת יותר. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו .. אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב . מפרט: AMD Dual 5000 GHZ לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק 1GB RAM X2 Radeon 1950XT WD 250GB אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
Hi, anyone who can instrcuct me how to do that step by step ? Tks in advance, GILI
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-