עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מחשב חמוד,

יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפה הפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלום היום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר) אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבוע פתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by אייל לוי,

יש לי מחשב בן 5-6 שנים מעבד i5 סדרה 4 זיכרון פנימי ddr3 1660mhz 24gb כוננים פנימיים ssd 240gb כונן נוסף רגיל 1tb כרטיס מסך ישן של אסוס gforce gtx650 1 gb זיכרון פנימי חושב לשדרג כרטיס מסך ל 1660 ti gtx המוכר טוען שלא ישפר את ביצועי המשחקים במחשב וכדאי להחליף מחשב ולא לרכוש כרטיס אין לי כעת תקציב לזה מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LitalDib10,

שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by evy,

אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. תקשיבו שניה היו לי איזה 3 הפסקות חשמל בבית ולא קרה למחשב כלום כאילו הוא התכבה ואז שחזר החשמל הדלקתי אותו שוב עכשיו יש לי שאלה האם זה פוגע במחשב?? במעבד? בביצועים שלו????? בבקשה תענו לי תודהר ה לכל העוזר

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Nativus,

טוב אני לא דפוק אבל נגעתי במשהו בהגדות של הלוח אם, הורדתי את האפשרות של NUM משהו בADVANCED MOD [לוח אם של ASUS] עכשיו הבעייה כזאת ! המחשב נדלק אבל המסך שחור - המקלדת לא עובדת[יש מנורה 1 במקלדת אבל אי אפשר להדליק אחרות הם יענו תקועות.] , העכבר לא עובד![אין בו אור, רק בשנייה 1 שמדליקים תמחשב והוא נכבה] בטוח צריך לאפס תלוח אם אבל אני לא יודע איך , אז תגידו ראיתי צריך להוציא את הסוללה העגולה הזאת, עשיתי את זה בזמן שהמחשב מכובה וזה לא עבד עדיין מסך שחור וכלום לא עובד בבקשה עזרה זה מאד דחוף. !!! לוח : H61H2-M3 DVI H61 B3 ECS זה בדף של ההזמנה של המחשב. וזה על החוברת של הלוח אם: MTHERBOAD P8H61-M LE

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. יש לי לוח אם מסוג Asus P4S800D, ויש לי צורב DVD SATA, מסוג Samsung SH-S183A. בחודש האחרון, פתאום, איני יכול יותר למצוא את הכונן 'במחשב שלי', ואחרי ששיחקי ברגיסטרי ע"פ הכתוב באתר התמיכה של SAMSUNG, אני עדיין לא מצליח לגרום למחשב למצוא אותו. מה עוד, שמידי פעם כשהמחשב עולה, הוא מקפיץ הודעה של זיהוי חומרה חדשה, ולא מצליח למצוא דבר. לפעמים הוא מזהה את הכונן אבל לא מראה אותו 'במחשב שלי'. ונוסף על הכל, אני לא יכול להעלות את הדיסק של Windows XP במקום הכונן הקשיח משום שבעוד שבמסך ההפעלה המחשב מזהה את הכונן, ה-BIOS לא נותן לי אותו כאפשרות ממנה לעשות BOOT. אשמח לעזרה, אני מבולבל פצצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי, כניסות Usb הקדמיות של המחשב מקולקלות (אחד נשבר והשני עם חלודה ) כנ"ל גם מאחורה יש לי אחד עם חלודה. איך אני מחליף אותן ?, ואם אפשר גם לדרג אותם לUSB 3 את הקדמאיים לפחות. תודה רבה לעזורים

13. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, לפני יומיים חיברתי כונן חיצוני חדש למחשב. מאז, המחשב נתקע לאחר חצי שעה-שעה. כשאני משחק זה לא קורה. חשבתי שיש בעיות בSLEEP MODE אבל גם במחשב וגם בכונן זה מכובה. הבדיקה העצמית של הכונן החדש עלתה שהוא בסדר גמור. האם יש לכם רעיונות מדוע זה קורה ואיך אפשר לתקן זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד

16. שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?

17. שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Kukishin,

הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. היי יש ברשותי מחשב נייד של לנובו שרכשתי לפני חודשיים, יש לי בעיה איתו שהמחשב לא מחובר לחשמל אין אינטרנט במחשב, האינטרנט פועל ואז עושה אזהרה כתומה על האינטרנט למטה. הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לעשות "פתור בעיות" של הווינדוס ואז מופיע לי שתוקן "שער ברירת המחדל אינו זמין" האינטרנט חוזר לפעול לכמה דקות ואז שוב ושוב שהמחשב מחובר לחשמל אין שום בעיה עם זה ובנוסף שהמחשב אינו מחובר לחשמל גם המשחקים נתקעים אך שמחברים לחשמל הכל עובד תקין. נסיתי לפרמט את המחשב או להוריד את הדרייברים הכי חדשים למחשב אך כלום ושום דבר הבעיה תמיד חוזרת על עצמה אשמח לעזרv

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by marik,

שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by The-Magician,

שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Drama,

כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.