תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יכול לעבוד על המחשב שעות בלי שיקרה כלום ופתאום הוא יכול להתכבות בלי שום סיבה אני יודע שיש לי בעיית טמפרטורות (כ 50idle ) אבל המנגנון של כיבוי בעת טמפרטורה גבוהה מכובה מה יכולה להיות הסיבה?! (חשבתי גם על חוסר יציבות של הספק אבל זה אמור לגרום ל restart לא לכיבויים לא?!) עריכה:המפרט שלי a64 754 3000 +tr2 גנריים hec compuse 6919+2*120
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יותר מסקרן אותי מה קרה פה : בעת שניסיתי להתקין את המחשב נאלצתי להחליף מספר כונני סידי כי רובם דפוקים , הגעתי למצב שבו המחשב מזהה את הכונן רק בחלק מהריצות שלו . למרות זאת התקנתי את הוינדוס ובקטע שהוא מבקש לעשות אתחול המחשב אתחל את עצמו אבל *לא* זיהה את הכונן סידי בבוט ובביוס , ולמרות זאת ההתקנה נמשכה מהדיסק כרגיל , יש למישהו הסבר לתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו קניתי את הלוח שלי לפני שבוע IS7 ומאז הספקתי להכיר אותו טוב מאוד. רק רציתי לציין שדחומרת ONBOARD ממש לא שווה ולא כדאי להסתמך עלייה. הכרטיס קול של הלוח פשוט זוועתי ואני צריך לקנות עכשיו חדש.- הוצאה נוספת של 570 שקל... הכרטיס רשת של REALTEK פשוט מסריח מתנתק מהאינטרנט ולא מצליח להחזיק מחובר יותר מיום...ביטלתי אותו והחזרתי את הכרטיס רשת המעולה הישן שלי ה INTEL PRO 10/100+magment adpter אחח איזה יציבות נשאר שבועות מחובר! לפי דעתי אין כמו כרטיסים חיצונים ולא חומרת ONBOARD.. סתם המלצות מניסיון מר
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק קן ולינצ ותוך כמה דקות הוא יוצא לי. ורשום לי שגיאה כזאת לא יודע. שמתי קראק למה זה ככה? יש לי 8800 gt זה אמור לעבוד טוב,כי אני משחק בקריסיס ובכאל אוף דיוטי 4 אם אני לא אמור לשאול את השאלה הזאת אז אני מצטער. בבקשה אל תחסמו אותי מהפורום.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי באחד השימושים שלי במחשב התנתק כרטיס המסך geforce 9500gt מהמחשב כשהוא עדיין פעל ומאז רק בחיבור dvi התצוגה לא משהוא יש תצודה אבל באיכות ירודה מאוד האם הבעיה פתירה או שנדפקתי?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די nec nd3550a והוא עבד לי טוב ויפה אבל אחרי כמה זמן אולי שנה אולי יותר אני יכול לצרוב תקליטורי די וי די אבל לא לראות מה צרוב עליהם כל תקליטור די וי די שאני מכניס הכונן לא קורא (הכונן מזהה דיסק אבל לא מראה לי את המידע) דיסקים רגילים של 700 מגה אין בעיה לקרוא לפתוח לעשות מה שבא אבל הבעיה היא עם תקליטורי די וי די למישהו יש פתרון בשבילי? עזרה משהו?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 8600GT 256MB ל 8600GT 512MB אני יראה שיפור בביצועים רציני?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-