תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800S SE ואני רוצה לקנות 6600GT של Leadtek (כמובן agp) אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתחבר ויפעל על המחשב שלי משום שהכרטיס הוא DDR3 והלוח אם שלי הוא DDR1.... תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שיש לו windows 98. כמעט בכל פעם שמכבים אותך.. אז באמצע תהליך הכיבוי הוא נתקע ורואים רק את הרקע של השולחן העבודה! מה זה צריך להיות? ומה יכולים להיות הפתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT התקנתי את הדרייברים של הכרטיס . הבעיה היא שאחרי שהתקנתי והפעלתי מחדש את המחשב המחשב פועל כאילו הדרייברים עדיין לא מותקנים . בDevice Manger מראה שהכל מותקן,גם אחרי שאני עושה refresh. אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל אם יש אפשרות לפתור את זה אני אשמח .
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
זה asusotherdevices שם צריך להופיע הלוח אם לפי דעתי בעקבות זה בנתיים נעלם לי גם כונן IDE אחד שלא מזוהה וגם עוד כמה דברים קטנים אני חושב התקנתי INF מהדיסק ומהורדה מהאתר של אסוס לא מזהה את הלוח מה אני מפספס אגב הלוח ASUS PT6 DELUXE V2 גם אורסט לא מזהה את הלוח למה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כשאני אני מפעיל המחשב המסך לא נדלק. המסך תקין , בדקתי אותו עם לפטופ. מדובר בפנטיום 3 עם VOODOO 3. ניסיתי להחליף 2 כרטיסי מסך וגם זה לא עזר. המסך חדש לחלוטין , מסך LCD של סוני.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
..................
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-