תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי לוח אם INTEL 965L ומותקנים לי עליו 2 כרטיסים של 1GB כל אחד של KINGSTON 667MHZ. עלומר 2GB שעובדים ב DUALL CHANNEL. השאלה, אם אקנה עוד 2 סטיקים אז יהיה לי 4GB שעובדים ב DUAL CHANNEL, אבל אם אקנה 2 כרטיסים של 2GB אז יהיו לי6GB, השאלה אם יעבדו ב DUAL CHANNEL?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כפותחים את המחשב, לפני עליית הוינדוס, כתובה הודעה a problem found on the hardware monitor get info in the power tab וצריך לבחור DEL לביוס או F1 להמשיך. בקיצור, נכנסתי לביוס, לpower ושם ל-hardware monitor: בשורה של סיבובי מאוורר היה בסביבות RPM1400 וזה היה מסומן באדום (כנראה שזו הבעייה), טמפ' המעבד 50 מעלות (מעבד אינטל). רציתי לדעת מה השגיאה? האם מספר סיבובי המאוורר באמת לא תקינים? הטמפ' לא תקינה? מה צריך לעשות? ד"א, המחשב לעיתים נתקע או עושה רעש של ריסט והמסך פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום אלא רק לכבות - זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס gigabyte gtx570 oc ultra durable מ TMS לפני כמה ימים, אחריי שהתקנתי אני קולט שאני מפעיל MKV (היי דף) אז יש גמגום או קצב פריימים נמוך, הסרתי תוכנות שעלולות להשפיע, החלפתי דרייברים ניסיתי נגנים שונים עשיתי דרייב סוויפ והתקנתי מחדש כלום לא עזר. מה זה יכול להיות ? מישהו נתקל במשהו כזה ? אני אצטרך להחזיר את הכרטיס ושיחליפו לי אותו ? מישהו יודע אם TMS בעייתיים בדברים האלו ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתמול התקנתי מאוור ג'נרי פשוט ואחריו התקנתי עוד אחד אחר כך המסך התחיל לקפוץ ואז הוא נמרח ואז נהיה ריסט...ואחרי הריסט נשמע ציפצוף ארוךךךךךךךךך מהלוח אם אחרי שניתקתי מאוורר אחד הסתדר.. מפרט P-4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ו3 מאווררים בלי המעבד
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק זה לא מראה לי את הקופסאות של הדברים נגיד שאני נכנס לinventory זה מראה לי את החפצים לא את הרקע.... ופעם המשחק הזה עבד לי טוב ועכשיו לא = אין לי מושג מה קרה... פרטי מחשב: system: windows XP professional verison 2002 Service Pack 2 computer: intel pentium 4 cpu 1600 MHz 1.60GHz 256 MB ram אם תביאו לי אתר להעלות תמונה אני יעלה..
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במחשב ישן אך חזק יש בעיה שיוצרת כתמים במסך לפי צורות שאמורות להופיע במסך וצורות אחרות עוברות עיוות כאילו הזיזו אותן בתכנת תלת מימד. המסך והכבל עובדים ביחד. אני חושב שהבעיה במעבד הגרפי שמחובר למעבד. האם כרטיס גרפי שיחובר ללוח אם יוכל לעזור? אשמח גם אם תציעו הצעות למילות חיפוש. מצורפות תמונות.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עם לוח M2N-E הבעיה שאני לא מצליח להפעיל את הכרטיס רשת התקנתי את כול הדריבר של הלוח ולא עזר מישהו יודע למה??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-