תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט יש לי תיקיות של מוזיקה איפו אני יכול לשמור אותם באיזה אתר אינטרנט? ויש לי קרום ופירפוקס יש לי סימניות שאני רוצה לשמור איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הולך, חברים? יש לי מחשב דיי ישן עוד שבועיים חוגג 3 שנים חח.. ואני רוצה לשדרג לו את החומרה בשביל להריץ את המשחקים החדשים של היום על הכי גבוה. אני אצרף פה את המפרט הנוכחי של המחשב ותגידו לי בבקשה מה צריך בשביל שיחזור להיות מפלצת כמו שהוא היה אז תודה רבה מעבד AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black ספק כוח Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail זיכרון Samsung 2GB DDR3-1333 X2 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPo…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה את עצתכם בנושא רזולוציה גרועה בחלונות 8.1. אתמול התבקשתי לטפל במחשב ישן ומקרטע. המחשב הוא עם לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H rev 1.1. המעבד הוא AMD Athlon II X3 445. הזיכרון היה 2GB של DDR3 1333. במסגרת ה - "שדרוג", הגדלתי את הזיכרון ל - 4GB, פירמטתי, ועשיתי שטות והתקנתי חלונות 8.1. למה שטות ? כי זה אומנם עובד טוב ומהר, אבל הרזולוציה נוראית. קודם כל, באתר של חלונות 8 כתוב שלוח האם נתמך על ידי המערכת. אבל בפועל, אין דרייבר באתר של Gigabyte (ואני בדקתי רק באתר של מייקרוסופט). חלונות מאפשרת לי לבחור בין 2 רזולוציות בלבד: נמוכה (1024X768) והיא הממולצת על ידי המערכת, ו - 1280X1024, הגבוהה. בנמוכה, הכל גדול, ואין חדות, הכל נראה כאילו יותר מטושטש כזה. בגבוהה, שבה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום באתרים לגילוי רזולוציה ,כגון http://whatismyresolution.com/ או http://www.whatismyscreenresolution.com/ אני מקבל שהרזולציה שלי היא 1280X720 אבל החומרה שלי בcontrol panel מדווחת 1920X1080 . זה מחשב נייד lenovo ideapad y700 יש לכם רעיון מה קורה?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום החלפתי מסך למחשב לLCD 32 של BEKO וכל פעם שאני מכבה/מפעיל מחדש את המחשב המסך שחור ורושם מחוץ לטווח. בשם של הצג מופיע השם של המסך הישן והרזולוציה שלו, ואם אני מנסה לשנות זה שוב מחשיך את המסך ורושם מחוץ לטווח. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-