תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי מחשב עם DDR 2 ואין סיכוי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב מה גם שהוא עובד מעולה! יש לי נכון לעכשיו 2 כרטיסי זיכרון של MUSHKIN 1066MHZ CL 5-5-5-15 לצערי הרב לא מוכרים כרטיסי זיכרון מעל 4 ג'יגה בארץ של DDR 2 לכן ארצה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה. לשאלתי אני חושב לקנות את הדגם הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=6611 האם הוא יעבוד טוב עם הכרטיסי זיכרון הנוכחיים שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הולך, חברים? יש לי מחשב דיי ישן עוד שבועיים חוגג 3 שנים חח.. ואני רוצה לשדרג לו את החומרה בשביל להריץ את המשחקים החדשים של היום על הכי גבוה. אני אצרף פה את המפרט הנוכחי של המחשב ותגידו לי בבקשה מה צריך בשביל שיחזור להיות מפלצת כמו שהוא היה אז תודה רבה מעבד AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black ספק כוח Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail זיכרון Samsung 2GB DDR3-1333 X2 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPo…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה את עצתכם בנושא רזולוציה גרועה בחלונות 8.1. אתמול התבקשתי לטפל במחשב ישן ומקרטע. המחשב הוא עם לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H rev 1.1. המעבד הוא AMD Athlon II X3 445. הזיכרון היה 2GB של DDR3 1333. במסגרת ה - "שדרוג", הגדלתי את הזיכרון ל - 4GB, פירמטתי, ועשיתי שטות והתקנתי חלונות 8.1. למה שטות ? כי זה אומנם עובד טוב ומהר, אבל הרזולוציה נוראית. קודם כל, באתר של חלונות 8 כתוב שלוח האם נתמך על ידי המערכת. אבל בפועל, אין דרייבר באתר של Gigabyte (ואני בדקתי רק באתר של מייקרוסופט). חלונות מאפשרת לי לבחור בין 2 רזולוציות בלבד: נמוכה (1024X768) והיא הממולצת על ידי המערכת, ו - 1280X1024, הגבוהה. בנמוכה, הכל גדול, ואין חדות, הכל נראה כאילו יותר מטושטש כזה. בגבוהה, שבה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום באתרים לגילוי רזולוציה ,כגון http://whatismyresolution.com/ או http://www.whatismyscreenresolution.com/ אני מקבל שהרזולציה שלי היא 1280X720 אבל החומרה שלי בcontrol panel מדווחת 1920X1080 . זה מחשב נייד lenovo ideapad y700 יש לכם רעיון מה קורה?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום החלפתי מסך למחשב לLCD 32 של BEKO וכל פעם שאני מכבה/מפעיל מחדש את המחשב המסך שחור ורושם מחוץ לטווח. בשם של הצג מופיע השם של המסך הישן והרזולוציה שלו, ואם אני מנסה לשנות זה שוב מחשיך את המסך ורושם מחוץ לטווח. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני משנה את הרזולוציה של הדפדפן? יש לי דפדפן כרום.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרחש מעצבן מאוד שבא ממארז המחשב. ניסיתי לבודד את מקור הרעש אבל לא הצלחתי, כי כשתמקרבים למחשב, רעש המאווררים של המעבד, ספק הכוח וכרטיס המסך לא מאפשרים לוודא מהיכן בדיוק בא הרחש (מן צפצוף כזה מעצבן). כל שלושת מאווררי המארז כובו (ולכן הם לא אשמים ברעש). גם ניתקתי את הרמקולים ואין לי ספיקר פנימי במארז - כך שזה לא הם. אבל מה... שמתי לב שהרחש הוא רק כאשר המחשב ברזולוציה של 1024x768! בכל רזולוציה אחרת הרחש אינו קיים (למשל 800x600 או 1152x684 או 1280x1024 וכו') (מה שמחשיד אוטומטית את כרטיס המסך - Abit Siluro Ti4200 x8). האם זה בטוח כרטיס המסך, כי אני כלל לא בטוח שממנו בוקע הרחש? בהמון תודה מראש ובתקווה שהרחש לא ישגע אותי באופן טוטאלי לפני שאספיק לקבל תשו…
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-