תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT, חיברתי לו את מסך LCD 19 VIEWSONIC VP930, והמסך לא רוצה להידלק המסך עושה כאילו הוא בא להידלק ,רושם NO SIGNAL, ונכבה. התהליך הזה חוזר על עצמו בלי הפסקה. שאר המפרט: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON מה יכולה להיות הבעיה? *לפני החלפת הכרטיס היה במקומו 9500GT והמסך עבד. *חיברתי את המסך כרגע למחשב אחר והוא עובד (לכן הבעיה לא במסך), וכרגע אני עובד עם המפרט שלמעלה עם מסך CRT 15 והוא עובד.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 100 גיגה. 98 גיגה תפוסים למרות שכל הקבצים בכונן שוקלים בסך הכול 12 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כונני הדיסקים שלי נעלמו מהמחשב שלי ולא מופיעים גם בניהול דיסקים. במנהל ההתקנים נאמר לי שהדרייבר שלהם פגום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...) לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון...אבל זה נראה הכי מתאים אז ככה לפני כמה שבועות החלפתי לוח ומעבד טובים יותר ..ואז המחשב התחיל להתקע לי איך שהוידוס עלה אחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות חזרתי ללוח ולמעבד הישן(כול ההחלפות אני לא מפרמט) כמובן שהבעיה המשיכה בדקתי טמפרטורות ובאמת הם היו גבוהות אז מסתבר שלא היה לי משחה טרמית על המעבד עכשו אחרי שמרחתי משחה והטמפרטורות עומדות על 40 -49 הבעיה ממשיכה לאחר עבודה של 5 עד 10 דקות המחשב עושה ריסט יש למישהו עצה מה זה יכול להיות או איך אני יכול לדעת מה הבעיה אני אין לי מושג מה לעשות כבר אשמח על מי שיעזור ...תודה מראש! אגב הלוח הישן יותר הוא אינטל d915gux עם מעבד פנטיום 4 3.00 ghz החדש הוא לוח asus p5vd2mx מעבד intel d core 2זיכרונ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. המחשב בבית הפסיק לזהות כל התקן USB (לא משנה 2 או 3, קדימה או אחורה) אין שום צליל, שום הודעה ושום תגובה מההתקן. (נגיד עכבר, לא מאיר ולא עובד) בביוס העכבר מזוהה ללא בעיות, לכן הבעיה תוכנתית לדעתי. (ביוס UEFI) המחשב זה מחשב האסוול חדש, עם לוח H97M-Pro4 של אסרוק. מריץ Win 8.1 בדיקה ב-Device Manager מראה באמת שהוא לא מזהה \ אין דרייבר לבקר ה-USB של אינטל. אינטל לא עושים דרייבר לרכיב הזה בשביל ווינדוס 8.1 כי הוא אמור להיות מובנה (יש רק ל-7 והוא לא עובד ב-8.1) אני חסר אונים, המחשב לא שמיש (למזלי יש מקלדת PS\2 לכן אם ממש רוצים להשתמש בו אפשר, אבל לילדים שמשתמשים במחשב ולא יודעים שימוש ללא עכבר) הבעיה החלה שחיברתי גלאקסי 2 למחשב ב-Download mode ובתחילה המחשב לא זיהה אותו (US…
-
- 22 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף, בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-