תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, אספר לכם כאן את הסיפור המלא בכדי שתוכלו לנחש מה קרה: היום בצהריים הוצאתי את המחשב וניקיתי אותו כהרגלי. סידרתי קצת כבלים (עם קצת מחשבה יכולתי להוציא מהמחשב כבל כוח מודולורי מהספק, ולהישאר רק עם אחד במקום עם שניים), הוצאתי את כלוב הכוננים והכנסתי את ההארדיסק בתא אשר נמצא גבוה יותר. בדקתי את כל הכבלים וכולם מחוברים... כאשר חיברתי את הכול והדלקתי את המחשב, להפתעתי הרבה קיבלתי BSOD בכל פעם שהווינדוס מנסה להיטען: במצב בטוח, במצב "ההגדרות הטובות", בעצם בכל מצב המחשב מקבל BSOD. ניסיתי לחבר ולנתק כל דבר שעלה לי בראש, להגדיר בביוס כל מה שעלה לי, ניסיתי לחבר הארדיסק ממחשב ישן בחיבור IDE ללא ההארדיסק שלי אך משום מה המחשב מקבל גם מסך כחול אך הודעה אחרת לגמרי ואפילו חיבר…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב יום אחד אני קם בבוקר ובלי שום סיבה שניראת לעין המחשב פשוט לא מזהה את ה-CD ניסיתי לשנות בביוס נתתי לטכנאי לנסות אבל שום דבר לא עוזר ..... ה-CD עצמו עובד (אני מכניס דיסק והוא קורא אותו ) אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי או שום תוכנה אחרת...... ה-CD הוא גם DVD וגם צורב ..... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את ה-CD ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התקנתי משחק מהאתר של NVIDIA ויש לי תמיד הודעת שגיאה של.. mohpa_demo.exe - שגיאת מערכת. "אין אפשרות לאתר רכיב" הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3d9.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מאתמול כשאני מתחיל לצרוב הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב ובכל מהירות.... שמתי לב שהוא לא ממלא את הבופר של הצורב... יכול להיות שהצורב נדפק? תראו בתמונה הקפתי בעיגול את הבעיה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברה, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב פשוט לא נדלק לי. אני לוחץ על כפתור ההדלקה וכלום. הגעתי אחרי הסופ"ש לחדר שלי במעונות ( טכניון ) ראיתי שהמחשב דלוק, המסך היה שחור, ניסיתי להזיז את העכבר אך לא זכיתי לתגובה ממנו. לחצתי על כפתור ה- reset וזו הייתה הפעם האחרונה שבה הוא פעל. מאז הוא לא מגיב. בדקתי חיבורים רופפים לחשמל (למרות שזה לא סביר כיוון וכשהגעתי הוא פעל ). לא הרחתי ריח שרוף כלשהו ולא מצאתי שום חיבור מנותק. זה לא מובן לי בכלל, הוא פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה. בדקתי אחר קצר ב- reset אבל הכל היה תקין. אני חושד בספק, אבל זה פשוט מוזר כי המחשב דלק לפני כן (הנוריות דלקו ). אם מישהו יודע איפה כדאי לחפש אחרי הבעייה, או אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר אשמח לשמוע. תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרקתי את כל המחשב כדי לבנות מארז שקוף . עכשיו אחרי שסיימתי את הבניה חברתי את הכבלים וכשאני מעלה את המחשב הוא לא מזהה את הכונן והמחשב מבקש ממני להפוף את ביוס גוארדיאן לפעיל כדי שהוא יוכל לעשות אפדייט . אחרי שהפכתי את זה לפעיל המחשב שוס נתקע ולא רוצה לעשות אפדייט !??!?! בבקשה עזרה במה יכולה להיות הבעיה ????
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-