עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by yz101,

יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by dids22,

יש לי תכרטיס xfx 6600gt והקיצר הטמפ' שלו ממש גבוה במנוחה הוא 55 פלוס מיניוס ובמאמץ על 70 פלוס מיניוס ויש לי איזה 4 מאוורים במחשב ויחסית הוא די מאוורר וגדול זה מסכון?? או שככה הטמפ' אמורה להיות??

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by ANTONIO,

שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by talsa,

הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by ^Vib3RaPt0r^,

אני צריך עזרה דחוף!!! יש לי מחשב: P4 2.4Ghz 256.... עם כרטיס מסך: GeForce 4 mx 440 לוח אם: Jetway M.B intel 845GPRO (FSB533) ואני משחק במשחק הרשת Counter-Strike ויש לי fps נמוך מאוד אמור להיות לי 100... ושלי נע בין 50 ל 60 תעזרו לי בבקשה...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ilu_xa,

בוקר טוב, מדובר במחשב בן שלוש בערך עם מעבד E7500 של ההורים. הבעיה התחילה אתמול כאשר המחשב הדליק את עצמו לבד באמצע היום. הקטע שדי הבהיל את אימא שלי. לאחר מכן ניסיתי ליראות במה מדובר וראיתי שהמשב בעת ההדלקה (כשהוינדוס עולה), באותה שניה שניתן להתחיל לעבוד, פשוט רושם - login off ועושה ריסטרט כאילו אני זה שלחצתי על כפתור התחל. משום מה חשדתי תחילה בספק, כי הוא ג'ינרי לחלוטין ועלום שם, החלפתי אותו, הבעיות המשיכו ואף החריפו - כלומר, המחשב היה מתכבה ונדלק עוד לפני שניתן היה לראות את הבדיקה של הזיכרונות. החלפתי לוח, מעבד+קירור, וכרטיס מסך. כלומר החלפתי כמעט את הכל וזה עדיין לא פתר את הבעיה והמחשב היה מתכבה ונדלק בשלבים שונים של הדלקה. עכשיו, עם מחשב אחר לחלוטין (כלומר מה ש…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by שמנואל,

סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  15. אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by mati88,

שלום אני מנסה להיכנס למשחקים כמו פיפא 16 ומופיע לי fifa launcher הפסיק לפעול ... אירוע הבעיה :appcrash ניסיתי כל מיני דברים שחיפשתי בגוגל וזה לא עזר , יש למישהו רעיון ? אני רק יוסיף שהדרייברים מעודכנים ,והמשחק עבד לפני במחשב

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Ran B,

חבר'ה משהו מוזר מאוד מאוד מאוד קרה למחשב שלי! אני מדליק אותו הכל עובד נפלא ואז ההווינדוס XP מעלה את עצמו.. ואחרי זה הוא שואל האם לעשות בדיקת הזאתי להרד דיסק..אז נגיד אני נותן לו אחרי זה שהוא מסיים הוא הופך את המסך לשחור ואמור לעלות את הפתיח של הווינדוס שאתה בוחר משתמש אבל זה לא ככה! אחרי שהוא מסיים את הבדיקה המסך פשוט נכבה! כמו שהמסך נכבה אחרי שעתיים בערך בלי להשתמש במחשב.. פשוט הלד של המסך הופך לכתום והמסך נכבה ההרד דיסק ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך! ואני לא יכול לעשות שום דבר וניסיתי לעשות ריסט ולהעביר את הבדיקה של ההרד דיסק (יעני לא לעשות בדיקה), וניסיתי עם בלי, עם בלי.., ושום דבר לא עוזר! עכשיו יכול להיות שנדפק לי ההרד דיסק? כי לפני שפתחתי את המחשב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by a_a_aa,

מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by scarymovie,

אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by רפאלח,

כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by תושב העיר,

התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?

24. Started by realistic,

הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.