תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעביר את הדיון הזה מפורום ווינדוס שם ביקשתי עזרה בגלל קריסת תוכנות מסכים כחולים אז הנה מה שכתבתי שם: צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפוקס ומשחקים שאני מפעיל שפשוט מפסיקים לפעול וחוזרים לווינדוס. ניסיתי…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה דחוף!!! יש לי מחשב: P4 2.4Ghz 256.... עם כרטיס מסך: GeForce 4 mx 440 לוח אם: Jetway M.B intel 845GPRO (FSB533) ואני משחק במשחק הרשת Counter-Strike ויש לי fps נמוך מאוד אמור להיות לי 100... ושלי נע בין 50 ל 60 תעזרו לי בבקשה...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מדובר במחשב בן שלוש בערך עם מעבד E7500 של ההורים. הבעיה התחילה אתמול כאשר המחשב הדליק את עצמו לבד באמצע היום. הקטע שדי הבהיל את אימא שלי. לאחר מכן ניסיתי ליראות במה מדובר וראיתי שהמשב בעת ההדלקה (כשהוינדוס עולה), באותה שניה שניתן להתחיל לעבוד, פשוט רושם - login off ועושה ריסטרט כאילו אני זה שלחצתי על כפתור התחל. משום מה חשדתי תחילה בספק, כי הוא ג'ינרי לחלוטין ועלום שם, החלפתי אותו, הבעיות המשיכו ואף החריפו - כלומר, המחשב היה מתכבה ונדלק עוד לפני שניתן היה לראות את הבדיקה של הזיכרונות. החלפתי לוח, מעבד+קירור, וכרטיס מסך. כלומר החלפתי כמעט את הכל וזה עדיין לא פתר את הבעיה והמחשב היה מתכבה ונדלק בשלבים שונים של הדלקה. עכשיו, עם מחשב אחר לחלוטין (כלומר מה ש…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-