תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני לא מבינה הרבה במחשבים אז למי שיש תשובה בשבילי רק בבקשה להסביר בעדינות המחשב שלי סך הכול בן יומיים ...חדש לגמרי ומשום מה הוא לא מפסיק להתקע !!! העכבר נתקע כל כמה שניות וחוזר לפעול ... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח !!! תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי AMD 3.2 + ASUS A8NEלוח + GEFORCE 7800GT + כרטיס קול של CREATIVE - XFI-Fatal1ty הבעיה היא שרק כשאני מפעיל משחק חזק כמו OBLIVION או COMPANY OF HEROES ודומיו בגרפיקה הכי חזקה לאחר כ 15 דקות המחשב קופא ומשמיע ביפ אחד. אם אני מנסה להוריד הגדרות של המשחק אני יכול לשחק חופשי ( אבל עם כרטיס חזק אני לא יעשה את זה!) יש לי ספק כוח של HEC 475 כוח ו 12 V פרמטתי לפני שבוע את המחשב והתקנתי את הדרריברים הכי חדשים מהאתרים לכל חומרה! וכן הורדתי עדכון לביוס ( לא פתר את הבעיות ועדיין נתקע אחרי 15 דקות!) בדקתי גם טמפרטורות ןהן מגיעות ל 65 בשיא ( פשוט שיחקתי וכשהיה עומס במשחק יצאתי עם ALT+TAB וראיתי את הטמפרטורה ) אני מיואש!! מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק. ההנחה שלי כרגע היא שמדובר בכרטיס מסך כיוון שגם במחשב אחר הוא לא עובד כרגע. בכל אופן רציתי לחבר את המסך ליציאה של הכרטיס המובנה אבל משום מה גם שם יש את אותה בעיה. המסך לא לא מגיב. האם זה שהוצאתי את הכרטיס מסך הלא מובנה לא אמור להספיק? צריך להגדיר משהו על מנת לחזור ליציאה של הכרטיס המובנה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי שלום, לא מזמן פתחתי כאן שרשור בנוגע לזיהוי מסך שני שלא זוהה, נפתר במסקנה שהבעיה כנראה במסך. לאותו מחשב ניסיתי לחבר עכשיו לוח גרפי כמסך שני והמצב כמעט זהה, לכן אני לא בטוחה שהבעיה במסכים. בפרינט סקרין רואים את מה שאמורה להיות התצוגה במסך השני, אבל במציאות הוא סתם שחור ולא מציג כלום. הנה דוגמה: בנוסף, ההגדרות תצוגה - זה הצליח להגיע למצב שבו הוא מראה לי אופציה למסך שני (במקור הוא אפילו לא השתנה כשלחצתי על detect), אבל עכשיו כשמסך "2" לחוץ ולחצתי שוב על detect מופיע הריבוע האפור שצמוד אליו בו כתוב "display not detected". בתוכנה של הלוח גרפי עצמו אפשר לראות בשורה למעלה שאני יכולה להגדיר לו שיהיה "display 2" א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה הלכתי לישון וכרגיל השארתי את המחשב דולק,כשהתעוררתי בבוקר ,המחשב היה כבוי, חשבתי שאולי היתה הפסקת חשמל בלילה ואולי זו הסיבה. בכל מקרה כשהדלקתי ראיתי רק קוים שחורים ולבנים כמו מעבר חציה. מישהו יודע את הסיבה לכך
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
טוב היום קיבלתי בשעה טובה את המחשב החדש שכולל כמובן כונן SSD כאשר אני פותח את המחשב שלי מופעים כל הכוננים חוץ מSSD איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של החומרה איך אני יכול לדעת של מה זה? ( מה שמסומן בסימן שאלה צהוב כמובן ) תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי למצוא דרייבר תואם עבור מצלמת האינטרנט הזאת http://roma.ua//images/catalogues/chicony/dc-5132.jpg למערכת הפעלה חלונות 7 - 64 ביט. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף דרייבר תואם. בדיסק שברשותי יש דרייבר לXP בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מחפש מישהו שמומחה בהרכבת מחשבים, כדי להרכיב מחשב אצלי בבית. קניתי את כל החלקים, הכל מקורי, ואת הרוב כבר התקנתי. מסיבות שלא כאן המקום לפרטן, אני מעדיף שמישהו מומחה יגיע לסיים את ההרכבה, בתשלום הוגן, כמובן. אני גר בת"א, ליד כלבו שלום (ליד נווה צדק, בין שד' רוטשילד לנחלת בניימין). יש לי את כל הכלים הנדרשים, את החוברות של לוח האם והמארז (Dark Base 700!) וכו'. רק לבוא ולעבוד. אשמח להפניה למי שמתאים/ה או לפנייה ישירה. בבקשה רק מקצוען. רוצה שהכל יעבוד, כל החיבורים למארז, שליטה חכמה במאווררים (pwm) וכו'. זה מחשב מושקע. לוח אם Asrock Taichi z390, . אני בעצמי הרכבתי כבר לא מעט, מי שמגיע צריך "לעבור" אותי... 😉 תודה ושבוע טוב!. איתן, 054-7621777.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מהיכן זה? האם בעייה כזו ידועה ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, הייתה אצלי הפסקת חשמל, ומאז אני חושב שהמחשב שלי לא מזהה את ההארד דיסק, האמת שאני לא בטוח אם זאת באמת הבעיה, כי אמנם אני לא רואה ב BIOS את ההארד דיסק, אבל מצד שני זה כונן SATA ככה שאני לא בטוח אם ה BIOS יכל היה אי פעם לזהות אותו. בכל אופן מה שקורה זה שהמחשב מוכן לנסות לטעון רק מה CD ולא מההארד דיסק את הווינדוס כמו תמיד. יש לי גם משהו שנקרא RAID SET שאני יכול לנסות לכוון, אבל שיחקתי עם זה ולא יצא מזה שום דבר... החלקים שיש לי הם: לוח אם: gigabyte ga-k8n ultra-9 nforce socket 939 הארד דיסק: seagate 160GB 7200RPM 8mb buffer NCQ SATA מעבד: AMD athlon 64 3200 939 מישהו מצליח להבין מה הבעיה, ומאיפה מתחילים לפתור אותה? האם יכול להיות שנגרם נזק לחומרה, או שאולי פשוט התאפסו לי …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-