עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iyehuda,

המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by Hanan Sabo,

שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by dudu2683,

שלום יש לי מחשב שכאשר אני מדליק אותו אני לא רואה כלום על המסך איך אני יכול לדעת אם זה בעיה בלוח אם או במעבד?(אני לא אמור לראות את הביוס עולה בלי קשר למעבד?) (בעיקרון במחשב יש לוח אם חדש אבל ניתקתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אחד אחר שיש סיכוי טוב שהוא לא תקין ויכול שזה עשה בעיה במתח המסופק ללוח ) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by y42r,

היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. ישנה בעיה באחת מהתכונות של התוכנה TVTOOL v9.7 אני מנסה להפעיל את התכונה Extension mode ליותר מידע היכנסו ללינק הבא: http://tvtool.info/manual95/content/english/tab_nview.htm#1 כל שאוכל למשל לראות הטלווזיה סרט ובמסך המחשב לגלוש באינטרנט כך שלא יהיה הפרעה בין המסכים מדוע תכונה זו אינה עובדת? :? הכרטיס שברשותי הוא GF4 MX 440 ועל פי התוכנה לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס זה... ושאלה חשובה האם יש תוכנות אחרות שיאפשרו את המצב שהזכרתי מעלה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. שלום לכולם, קבלתי היום מחשב לתיקון כשאמרו לי שנשרף לו הספק וצריך להחליף.. כשבדקתי את המחשב ראיתי שככל הנראה זה לא ספק כי המחשב נדלק , כל המאוררים מסתובבים , הכוננים עובדים ונדלקת נורה ירוקה (LED כזה) על בלוח.. אך משום מה לא קורה כלום. המסך מראה שהוא לא מקבל אות מהמחשב והכל פשוט נשאר ככה.. חשבתי שיש אולי איזה רכיב שלא יושב טוב כמו מעבד ,זכרון וכו'.. אז פרקתי הכל לאפס והרכבתי הכל מחדש (כולל הוצאת המעבד ניקוי של הכל והחלפת משחה טרמית.. ) הוצאתי כרטיס שמיועד לקליטת שידור ממצלמוץ מעקב שהיה מותקן שם וניתקתי את כל הכוננים כדי לראות אם עוזר.. - לא עוזר. אותה הבעיה. פשוט לא קורה כלום. החשד שלי היא שהלך כאן או לוח או מעבד.. מה אתם חושבים? ואם מישהו יכול להגיד לי מה מייצגת הנ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by Ouzo,

לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  11. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by shahar07,

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager‬ 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by rb024,

מחקתי בטעות קובץ ע"י לחיצה על SHIFT + DELETE האם יש אפשרות לשחזר אותו? ואם כן איך? הבנתי ממשהו שאפשר עד 24 שעות או משהו כזה אבל הוא לא יודע איך... עריכה:טוב הסתדרתי... יש תוכנה שנקראת handy recovery ששחזרה לי ת'קובץ

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by crovei,

כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by עדי צור,

למה הווצאפווב כל הזמן מתנתק לי איך מסדרים את זה???

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by Doctor Robert,

היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by civic_ex,

מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.