עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by thifi,

שלום לכם ! לאחרונה ניסיתי לחבר את האוזניות שלי (דגם Sennheiser 202 ) למחשב שלי (מארז CoolerMaster Centirino 532 ולוח אם DFI Infinity 975X/G ). הופתעתי לגלות שהאוזניות נכנסות עד הסוף רק בפאנל הקידמי של המארז בחיבור הירוק (שיש לידו ציור של אוזניות), אך למרבה הפלא כנראה שהמחשב לא מזהה את האוזניות או לחלופין - החיבור הזה לא פועל כמו שצריך. יש לציין שהאוזניות עובדות נפלא גם עם ה-Ipod שלי וגם עם ה-Laptop שלי. אולי כדאי לי לקנות מתאם של החיבור של האוזניות לחיבור הירוק של הרמקולים מאחורה ? אשמח לשמוע ממכם הצעות לפתרון הבעיה !

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  2. שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by cOiNfLiPeR,

שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by kong5,

שלום לכולם! מה יכולה להיות הסיבה שהמקלדת הפסיקה להקליד? מה צריך לבדוק ואיך בשביל לשלול ש"פג תוקפה"? המקלדת מחוברת למחשב והנורה Num Lock דלוקה. הבעיה במקדלת של אחותי. היא גרה לבד ואין לי מושג מה עשו במחשב שזה הפסיק לעבוד.

5. Started by Burkey,

שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם. מזה מספר ימים אני לא מצליח להתחבר מהמחשב הביתי לחשבון ה - one drive שלי (לשעבר sky drive). ניסיתי גם עם אקספלורר וגם עם פיירפוקס, וזה לא נותן לי להיכנס, הדפדפן כותב לי שלא ניתן לטעון את הדף המבוקש, אולי כי השרת עמוס. החלק המעניין, במחשב אחר, עם כרום, זה כן נכנס, וכנ"ל בטאבלט שלי עם אנדרויד. ניסיתי להחזיר את כרום למחשב המדובר, וזה לא עובד...ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, לא עובד. יש למישהו רעיון איך לגשת לזה ? תודה ! נתוני רקע נוספים: חלונות 8.1, אנטי וירוס של Bit Defender (כרגע, עוד חודש נגמר הרישיון ואני לא מחדש). עדכון חדש: הרגע הצלחתי להיכנס באמצעות חלון private בפיירפוקס. חלון רגיל ואקספלורר עדיין לא נכנסים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. נכון שמחברים גויסטיק למחשב? אז המחשב קולט את זה גויסטיק משחק "מקשי משחק" איך אני יכל לחבר עוד מיקלדת רגילה ולהגדיר אותה קמקשי משחק? אפשרי? אני יכל לעשות את זה? אם כן איך? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. כשאני שומע שירים שומעים רק מרמקול אחד. בדקתי את הרמקולים כשחיברתי אליהם את הMP3, ושניהם פועלים מצויין. לחילופין גם חיברתי אוזניות לכרטיס קול, וגם שמעו רק בצד אחד. יש לציין שכשאני מנתק את הרמקול שפועל טוב ומגביר לפול ווליום את הרמקול הבעייתי, שומעים אותו בעוצמה חלשה. מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הקול בוינדוס, של הכ.קול, של הוינאמפ, בכולם זה על מצב מאוזן ברמקולים. האם יכול להיות שזה בעית חומרה בכרטיס קול (מובנה) ? כל רעיון לפתרון יתקבל בברכה, עידן עדכון: הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה …

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by qwerty1987,

משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by coorva,

שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני בא לפרמט תמחשב ויש לי בעיה הוא רשום R דיסק לא מזוהה ואז אומר לי ללחוץ F3 החלפתי 3 דיסקים קישחים החיבורים בסדר גמור חלפתי דיסקים של וינדוסים ואין עדיין אותו דבר אבל שמעתי שאפשר לסדר משהו דרך הביוס ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה רבה לעוזרים הנה תמונה : http://eliad.org/viewer.php?id=1273714364.jpg עריכה:והוא רושם בעליית המחשב secondary ide channel no 80 conductor cable instal

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zacf,

סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  14. בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by Xstyle,

שלום! יש לי מחשב נייד סגור על סיסמא,על הביוס עומד סיסמא ואני לא יודע איך לאפס אותה למשל במחשב רגיל אני יודע איך אני צריך להזיז אז ה JUMPER ! אבל במחשב נייד אין לי מושג מה אני צריך לעשות אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה! ואני לא יודע ביכלל אם אפשר לפתוח אותו ואיך ואיפה נימצא ה JUMPPER אם הוא קיים בלל! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by FruitLoops,

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ד ו ד,

ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  18. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  19. ערכתי לאחרונה בתאריך 18.03.05 בשעה 16:11 בברכה, spliff יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך לפתור אותה.. כאשר אני משחק ב NFSU2 או BIA או NBA2005 פתאום בלי שום סיבה נתקע לי המשחק ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט... והתקיעה מלווה בצליל מעצבן ברקע של טררררררררר אין לי מושג מה יכולה להיות הסיבה.. התקנתי מחדש את המשחקים, התקנתי מחדש ווינדוז, החלפתי הארד דיסק... ועדיין זה עושה לי את הבעיה.. יש לי פנטיום 4 1300MHZ כרטיס מסך Gforce 6600GT וזכרון פנימי 512RDRAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. יש לציין שלרוב זה נתקע בזמן שאני נמצא בתפריט כלשהו באחד המשחקים או בזמן סרטון שמוקרן במהלך המשחק... בזמן שאני משחק תאכלס.. זה לא קורה..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by smoke_man,

אתמול לקחתי את הכונן מהקניה הקבוצתית של קרוסייל איך אני מחבר אותו למחשב יש חיבור קטן ויש חיבור יותר גדול את מה אני מחבר, אחד מהם או את שניהם? תודה וערב טוב

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by Ymac,

שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Sh_Dor_Lq,

איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים