תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד סגור על סיסמא,על הביוס עומד סיסמא ואני לא יודע איך לאפס אותה למשל במחשב רגיל אני יודע איך אני צריך להזיז אז ה JUMPER ! אבל במחשב נייד אין לי מושג מה אני צריך לעשות אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה! ואני לא יודע ביכלל אם אפשר לפתוח אותו ואיך ואיפה נימצא ה JUMPPER אם הוא קיים בלל! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ערכתי לאחרונה בתאריך 18.03.05 בשעה 16:11 בברכה, spliff יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך לפתור אותה.. כאשר אני משחק ב NFSU2 או BIA או NBA2005 פתאום בלי שום סיבה נתקע לי המשחק ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט... והתקיעה מלווה בצליל מעצבן ברקע של טררררררררר אין לי מושג מה יכולה להיות הסיבה.. התקנתי מחדש את המשחקים, התקנתי מחדש ווינדוז, החלפתי הארד דיסק... ועדיין זה עושה לי את הבעיה.. יש לי פנטיום 4 1300MHZ כרטיס מסך Gforce 6600GT וזכרון פנימי 512RDRAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. יש לציין שלרוב זה נתקע בזמן שאני נמצא בתפריט כלשהו באחד המשחקים או בזמן סרטון שמוקרן במהלך המשחק... בזמן שאני משחק תאכלס.. זה לא קורה..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אתמול לקחתי את הכונן מהקניה הקבוצתית של קרוסייל איך אני מחבר אותו למחשב יש חיבור קטן ויש חיבור יותר גדול את מה אני מחבר, אחד מהם או את שניהם? תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה קלילה חינמנית שלא מכבידה על המחשב שתפסיק את כל הפירסום שקופץ מהאתרים... אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי לאחרונה להשתמש בזיכרון וירטואלי. המחשב שלי הוא p3 1000 עם RAM 384 . ווינדוס XP הדיסק הקשיח 40GB מחולק לשני כוננים שווים בנפחם. לכל אחד מהם הקצבתי 1024 מגה. רציתי לשאול בכלל עד כמה עוזר או לא עוזר הזיכרון הוירטואלי. כי אם כן אז אולי כדאי להוסיף יותר מגה לקובץ הזיכרון הזה... אודה למי שיזרוק קצת אור על הנושא המוזר מבחינתי...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-