תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נהרס לי הארד דיסק והחלפתי אותו, אחרי עוד כמה ימים המחשב עשה עוד בעיות, אתמול הוא עשה ציצפוף כזה ארוך ונתקע, ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, פתחתי אותו והצלעות קירור רתחו! עכשיו הוצאתי אותם וקיררתי אותם, החזרתי ועדין לא עובד, בדקתי והן רתחו שוב תוך שניות... מה זה אומר ? מה אני יכול אולי לעשות בשביל למשוך עוד טיפה זמן עם המחשב הזה ? או שאני חייב לקנות חדש ?.... :-\
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והרכבתי את כל העסק. הוא נדלק בסדר פעם אחת, אבל נכון לעכשיו המחשב לא מצליח להידלק. הוצאתי כמעט כל חיבור אפשרי ובסופו של דבר גיליתי שהבעיה בהדלקה מתרחשת כמשחברים את כרטיס המסך לספק הכוח. מדובר בכרטיס 8800GTS 640MB של לידטק. הכרטיס יושב בתושבת הPCIE, ויש לו מקום לחיבור חשמל 6 פינים ישירות מספק הכוח. כשאני מדליק את המחשב בלי חשמל לכרטיס, המחשב עובד יופי, אבל אני לא מצליח לראות כלום כי אין כרטיס מסך. אבל כשהכרטיס מחובר לספק עם חיבור חשמל 6 פינים, המחשב אפילו לא נדלק: לא שומעים מאוורר,לא צפצופים ולא כלום. רואים את נורת הLED נדלקת לעשירית שניה וזהו. הבעיה קורת גם כשהכרטיס יושב בחריץ וגם כשהוא לא יושב בחריץ, אפילו כשכל החיבורים האחרים (למעט חיבור הPower led…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קבלתי כרטיס רשת אין לי מושג איזה דגם וחברה, והוא לא עובד - בDEVICE MANAGER יש ETHERNET CONTEROLLER עם סימן שאלה צהוב במחשב אחר יש לי כרטיס רשת אוןבורד שהמחשב מזהה בסדר אבל כשמכניסים כבל הוא לא קולט הארד דיסק: יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס אבל לא בווינדוס. מה לעשות? יש תוכנה שתוכל לזהות אותו ולהציל את המידע?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים. התקנתי את כל הנלווים שהגיעו עימו וכאשר ניסיתי להריץ את אחד המשחקים קיבלתי את ההודעה הבאה: ...could not start 3D acceleration process.please install directX 9.0 and your video driver is up to date התקנתי את directX 9.0 וגם התקנתי את הדיסקים שהגיעו עם כרטיס המסך (MSI RX2400PRO TD 256EH PCIE) אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בעעעע, אני פשוט לא מצליח למחוק אותי, הלכתי למנהל המשימות והתהליך לא פועל ברקע.. אין עוד יוזרים שמשתמשים בקובץ הזה. ניסיתי להתחל את המחשב מספר פעמים..כבר איזה שבוע.
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה עם המחשב וזה לא חד פעמי המחשב שלי בעבר היה מיתכבה פיתאום כאשר אני עובד עליו וזה אז היה לי בגלל הטמפרטורה של המחשב שלי שהייתה גבוהה מאוד לכן הטכנאי שלי החליף לי את מרבית החלקים מספר פעמים ואז המחשב היה בסדר אבל עכשיו הבעיה חזרה והטמפרטורה של המחשב עכשיו בסדר למשל אני בא להכנס למשחק ופיתאום הוא קורס לי ואחר כך אני לא יכול להדליק ישר דרך הכפתור של המחשב אותו אני צריך להוציא את השקע של המחשב ולהחזיר ואחר כך רק אני יכול להדליק את המחשב אם משהו יכול לעזור לי זה התקבל בברכה בקשהההההההההההההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-