תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לדעת איך נקראות הגדרות האתחול שיש לשנות במטרה לאתחל את המחשב באמצעות דיסק?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד כדי שאני אוכל לראות את כל הסרטונים האלה שיש להם בוואן ובספורט5 כי זה לא עובד לי =/ וגם אתרים אחרים לא עובדים לי סירוטנים רגילים בבקשה זה דחוף לי!!! מי שלא הבין מזה וואן וספורט5 זה אתרי ספורט שיש שם עידוכנים וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לאפטופ של HP מדגם OMNIBOOK XE3 המסטול , שכח את הסיסמא של הביוס כשמדליקים את המחשב , ישר קופץ חלון להכנסת סיסמא (אין גישה לביוס , או למערכת הפעלה) לא לדוס ולא לכלום. מישהו יכול לתת לי עצה מה עושים במצב כזה ? המסכן יומיים בלי מחשב , נכנס לדכאון כבד ;D תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולםלא מזמן קניתי מחשב נייד חדשמעבד i7-6700hq 8giga וכרטיס מסך invidia 960m 4gigawindows 10ויש לי בעיה בכמה משחקים, בעיקר במשחקי רשת, שיש הרבה סקילים או שעומד לקרות משהו, המסך נקפא פתאום ל2 שניות ואז משתחרר, זה קורה מידי פעם ולפעמים מופיע סתם ככה במשחק . אני משחק עם משטח קירור , והכרטיס מסך שלי מעודכן.שאני הולך למנהל המשימות ולביצועים, אני רואה שבאותו רגע נתון, המעבד מגיע ל100 אחוז שימוש בדרך כלל הוא באזור ה 50 אחוז, ובאותו רגע קופץ ל100 וחוזר ל50.האם יש לזה פתרון ואפשר לעשות משהו עם זה? או שהמחשב פשוט לא עומד בעיבוד הגרפי של המשחק? הוספת זכרון פנימי עלול לעזור? מישהו נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם של אינטל דגם d845pesv בבוקר הוא הדליק את המחשב והמחשב נדלק ולאחר 3 שניות התכבה, הוא ניתק את כל חיבורי החשמל והשאיר רק את הרכיבים החשובים (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון) ניסה להדליק את המחשב שוב פעם אבל הבעיה נמשכת... לאחר בדיקה שערכנו גילינו גם שמוציאים ומנתקים את כל הרכיבים בלוח אם (חוץ מהחשמל ללוח) אין post המסך לא נדלק והספיקר לא מגיב... אחרי כמה זמן גילינו שכשמוציאים את כבל ה 12 V עם ה 4 פינים מהלוח אם (תמונה מצורפת) הספיקר מתחיל לצפצף אבל כל איזור ה IDE לא מגיב. ניסינו לחבר ספק חדש והבעיה נמשכת... יש למישהו מושג למה אין post? או למה שכאשר ה 12 V מחובר המחשב נכבה לאחר 3 שניות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי Windows 7 חדש (פירמות) על המחשב הנייח שלי ועכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך הוא כותב לי: "The computer does not meet the minimum requirements for installing the software." אני ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים וכל אחד עשה לי בעיות: NVIDIA Graphics Driver: This graphics driver could not find compatible graphics hardware לפני הפירמות הכל עבד מצוין. אשמח לעזרה אם הבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה: אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA. *מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....* כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור עדכון: בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קניתי מחשב חודש לפני חודש בערך הנה המפרט: מעבד : intel I5 760 tray int5760T SLBRP לוח אם : Gigabyte GA-P55-UD3L זיכרון: transcend DDR3\2GB\1333 אלה הדברים החשובים לנושא חוץ מזה למחשב יש ספק מערכת קירור וכרטיס מסך מאוד חזקים. הבעיה התחילה בערך שלושה שבועות מאז שקניתי את המחשב. השתמשתי ב LOADER ל WIN7 64BIT שכבר היה מותקן מהחנות. וכל הדרייברים של הלוח אם מעודכנים. הבעיה היא שפתאום אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת והמחשב מעביר את עצמו לסליפ מוד אחרי כמה שניות ואי אפשר לצאת מזה בלי ריסט. ביטלתי את האופציה של סליפ בווינדוס. אני עושה ריסט אחרי שזה קורה וזה פשוט קורה עוד פעם ואני לא יודע להסביר את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-