תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הגדרה שעומדת על sync all cores אבל יש גם אופציה לעשות Per core אני לא ממש זוכר מה ההגדרה עצמה אבל אפשר עזרה? על איזו הגדרה לשים בביוס?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני עובדת עם לפטופ, מסך אחד של הלפטופ ומסך נוסף (של סמסונג- מחובר עם HMDI TO HDMI) במצב "הרחב צגים אלה". כל פעם כשהמחשב עובר למצב שינה, כשהוא מתעורר כל החלונות שהיו פתוחים עוברים למסך של הלפטופ, והמסך הנוסף נשאר "ריק" מופיע בו הרקע של שולחן העבודה, ואז אני צריכה לגרור חזרה את התוכניות הרלוונטיות למסך השני. האם אתם מכירים הגדרה שגורמת לו להישאר בדיוק איך שהפסקתי לעבוד בו לפני הכניסה למצב השינה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים ומעלה. אני שומר עליו טוב וסה"כ הוא עבד ממש אחלה. שלפני כמה חודשים הוא קפא והתחיל לעשות בעיות. עשיתי בדיקות עומס וכו' ולא היו בעיות אז בחרתי לעדכן את כל הקשוחה של החומרה, לפרמט ולהתקין הכל מחדש בגרסא מעודכנת. אתמול הוא חזר לקפוא לי אחרי חודשיים שהוא עבד חלק בלי בעיות. התקנתי EVEREST Ultimate Edition על מנת לנטר ולראות מה הבעיה. יש לכם רעיון במה כדאי להתמקד? מעבד? ספק כוח? לוח אם? כונן קשיח? זיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך לקנות ממיר לחיבור לחשמל של מסך סמסונג שטוח 18 אינטש. מישהו יודע כמה אמפר צריך להיות הממיר? אם יש למישהו נוסחה לחישוב - אשמח ... תודה אהד
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום הוספתי עוד 2 ג'יגה זכרון ראם DDR2 667 כרגע יש לי 4 ג'יגה אבל WINDOWS VISTA מזהה רק 3580 מגה מישהו יודע למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-