עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Xanadu,

שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. הורדתי כמה פרקים של סדרות(10 פרקים ככה) וכול פעם שאני נכנס לתיקיה שלהם עושה דוח שגיאות ושאני מפעיל אותם דרך כול נגן דוח שגיאות מה אני עושה?< ניסתי להעביר תיקיות וזה אבל לא עוזר

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by dj-king,

שלום לכולם! ניסיתי לעשות שידרוגון להורים שלי יש להם מחשב ישן אבל הם מסתדרים איתו לוח של PC PARTNER ישן. גם לא מצאתי את המיספר הסידורי שלו. ויש לי עכשיו לוח של P6F99 FREETECH שמה שנחוץ לי בו זה הכרטיס קול ONBOARD ו ה 3 חריצי זכרון שעכשיו אני גיע איתם ל 262MB מה שכן יש לי בעיה מוזרה יש לי שני כרטיסי מסך הראשון : 3DFX 16MB השני :GEFORCE2 64MB שאגב עובד מצויין על הלוח של ה PC PARTNER וכשאני שם אותו ב לוח של הFREETECH הלוח לא עולה אפילו אין ציפצוף. אבל כשאני שם את 3DFX הוא עולה כמו גדול. ניסיתי להעביר את הצ'יפ של הביוס מה- PC ל-FREE אבל גם זה לא הולך נראה לי שהבעייה היא בביוס ואולי אפשר לעדכן אותו אבל אני לו מוצא איפה ביוס של AWARD PCI\PNP 686 159203291 אשמח נורא…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by itcoh,

שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by parker8,

יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by zuma,

ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Leopardo,

בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום.! לשכן שלי יש מחשב (תראו בתמונה) ועכשיו אני בא להריץ תהתקנה של המשחקים פתאום זה עושה לי תבעיה הזאת! וזה בכמה משחקים שניסתי (גי טי אי ויס סיטי,ניד פור ספיד) החלפתי כונן סי די ועדין לא טוב. אולי זה לא קורא טוב תדיסיקים אך עדיין לא טוב(הדיסקים אינם שרוטים או פגומים) החלפתי לכרטיס מסך גיפורס 2 (במקום הכרטיס המסך המובנה) שמשחקים מהסוג הזה חייבים לעלות ועדיין לא טוב מה יכול ליהות הבעיה שזה ככה עושה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

15. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני לא יודע אם הבעיה שיש לי היא לכאן .. אם כן טוב.. ואם לא אז תעבירו לאן שצריך... יש לי בעיה במשחק max payne v1.0.. בהפעלת הקודים.. בכל מיני מקומות ראיתי שרשום לעשות קיצור דרך לקובץ ההפעלה לעשות מאפיינים ולרשום "בהתחל ב" את המילה developer.. עכשיו ניסיתי וזה אומר לי שהתיקייה לא נכונה או משהו כזה.. אני חייב את עזרתכם..כל מי שעוזר אני מודה לו מראש... נ.ב. אם טעיתי בפורום.. אז תעבירו לאן שצריך... תודה..!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by yair71,

האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by road_runner,

אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by THE FOX,

הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by BaLiLi,

שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by THE FOX,

המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by fp581,

אז ככה יש לי כ. מסך RADEONX1900XT 512MB וחיברתי את הממיר לחיבור העגול הזה (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל אני יכל להגיד שיוצאים ממנו 2 חוטים שונים: כחול אדום וירוק ואין לי מוסג גם איך לחבר אותם לחיבור של צהוב אדום ולבן) המחשב מזהה את הממיר כTV אבל אני לא יודע איך לעבור למצב בו אני יכל ליראות TV דרך המחשב. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Kerberos,

אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים