עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by evman007,

יש לי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב לא עוברות יותר מעשר שניות והוא מפעיל את עצמו מחדש הוא לא ניתו להפעלה בשום מצב שניסיתי המחשב הוא פנטיום 4 2.4 עם מארז וספק גנריים אבל אין לי מושג איזה סוג של מעבד זה אם זה פרסקוט או רגיל כי זה לא מחשב שלי

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by s.tal,

שלום, ביומיים האחרונים אני לא מצליחה לגשת לשום אתר באינטרנט (פרט לyoutube ולgoogle drive שעובדים כרגיל) כאשר הגישה בלפטופ היא עם wifi, תמיד מופיע לי אותו מסך של "לא ניתן לגשת לאתר הזה ל-www.ynet.co.il נדרש זמן רב מדי להגיב." ולמטה כתוב ERR_CONNECTION_TIMED_OUT כשאני גולשת על האינטרנט של הפלאפון/ מחברת כבל רשת ללפטופ אין את הבעיה הזו, וגם לכל שאר המכשירים שעובדים עם הwifi הזה אין את הבעיה הזו.. מישהו מכיר ויכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by asili,

ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  7. זה קורה לי כל הזמן לא משנה במה אני משתמש גם אני רק בכרום ויש נקודות סגולות על המסך ולפעמים גם מסך כחול או שהמחשב מתאפס לגמרי ויש לפעמים את השגיאה live karenal event 117

• 0 תגובות
    • 306 צפיות
  8. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה הטלוויזיה לא מזהה את המחשב פעם עולה פעם לא עולה אני משתמש במתאם dviלhdmi זה עבד תקופה בסדר ואז פתאום אין אות רשום לי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by LAKOTA,

סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by ytell,

שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  13. מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. זה קורה בכל מיני מצבים, אני לא בטוח אבל מתישהו עם המוסיקה עכשיו הורדתי את הAUTO RESTART וראיתי שיש מסך כחול פעם ראשונה שאני רואה אחד כזה על המחשב הזה אחרי הריסט ניסיתי להגיד לכמה שיותר מידע התמונה הראשונה , זה מהפרטים של התקלה השניה - השניה זה מתוך הפרטים לא זוכר בדיוק איפה אבל ראיתי את הנתיב את הזה שזה כביכול נראה לי מקור הבעיה אז ניסיתי להגיע אליהם אבל הם נעלמו שניסיתי להעתיק אותם השלישית והאחרונה זה שניסיתי לשלוח למייקרופסוט פרטים של הבעיה אז הEROR הזה קפץ לי מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Teknik,

שלום יש לי תקלה מוזרה: ספק כח antec hcg 850m 80+ bronze - מחשב קורס ומרסט עצמו ברגע הפעלת furmark (גם ברזולוציה נמוכה) אבל עובד מעולה ב superposition benchmark. (עם ספק אחר ה FURMARK עובד מצויין). בדקתי עם GTX760 (חיבור 6+8 פין) על 2 באנדלים ליתר ביטחון : i5 3470 + intel dz68db & i7 2600 + h77-d3h אך אותה תופעה. - ניסתי גם עם GTX960 (חיבור 6פין) והוא כן עבד ב FURMARK על 720 ,אבל ב 1080p רק התוכנה קורסת\נסגרת (המחשב נשאר דלוק). -גם שמתי את הקונקטור pci e בחיבור אחר הספק אך זה לא עזר. אז עושה רושם שהספק לא תקין ? למרות שה superposition גם מאמאץ ב 100% (ככה זה מראה לפחות) אבל לא קורס.. יש רעיונות ?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי עכבר לוג'יטק פרפורמנס , העכבר האלחוטי החדש של לוג'יטק שנמכר בבאג ב 880 ש"ח. העכבר נקנה בארה"ב אבל משום מה לא עובד. הבעיה היא שיש לו נורה אדומה שמהבהבת והעכבר לא מתחבר ולא פעיל. ניסיתי כל דבר אפשרי וביניהם : החלפת בטריה , הטענה ל 24 שעות , החלפת המקלט USB חיבור למס' מחשבים שונים עם מס' מערכות הפעלה שונות חיברתי למחשב את אותו העכבר (כאילו אחד אחר שכן תקין) והוא עובד פיקס. לפי כל הסימפטומים נראה כמו משהו בר תיקון טכני שאני מקווה שהוא פשוט. שווה לי לתקן אותו ולמכור אותו באיזור ה 500 ש"ח כי סה"כ העכבר חדש וכולל כל הפריטים שמגיעים איתו (מטען USB , כבל , כבל מאריך USB , נרתיק וכו') מישהו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by kip,

היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by ramia,

משום מה אני מקבל את ב-ERROR הזה. יש למישהו מושג.... בבקשה... אני מצרף DMP.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.