תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Hi everyone, I’m looking to upgrade my PC for 1440p gaming and would love some advice on choosing the right graphics card. I mainly play AAA titles like Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, and Starfield, and I aim for high settings with at least 60 FPS. My current setup includes: CPU: Ryzen 5 5600X RAM: 16GB DDR4 3200MHz PSU: 750W Gold-rated I’ve been eyeing the RTX 4060 Ti and RX 7700 XT, but I’m open to other suggestions as well. Are these cards a good fit for my needs, or should I stretch my budget for something like the RTX 4070? Also, how future-proof are these options for upcoming games? Thanks in advance for your input! level devil
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
-
-
אני פונה גם לכאן באיֿן בררה יש לי חיבור על הלוח אם dp שאני צריך לחבר אותו למסך אפל studio display שהוא חיבור טאנדרבולט נכנסתי ליוטוב וראיתי בחוץ לארץ יש כאלה שהצליחו ויש כאלו שלא אני קצת מפחד לקחת סיכונים אם מישהו ניסה את זה או חיבור דבר כזה אנא תגיבו במהרה אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב עם בעיה מוזרה IBM R50e , שנכנסים ל-Device Manager הוא ריק! לא מופיע שום התקן !!! למה זה נעלם ואיך מחזירים הכל בחזרה??? המחשב הוא עם Windows XP . תודה !
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
למישהו פה יש מסך יד שנייה או תואם למחשב נייד dell vostro 3583? אני צריך את המחשב דחוף כי אין לי מחשב חליפי ורצון לחכות חודש וחצי עד שיגיע מחול.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת שבמחשב עובד לא ממש טוב וזה אחרי שידרוג וגם יש כמה תהליכים שצורכים הרבה משאבים. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 19:27:08, on 12/01/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-24,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-35,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-79,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-34,000k C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-32,000k C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.e…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-