תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למישהו פה יש מסך יד שנייה או תואם למחשב נייד dell vostro 3583? אני צריך את המחשב דחוף כי אין לי מחשב חליפי ורצון לחכות חודש וחצי עד שיגיע מחול.
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא כזאת שבמחשב עובד לא ממש טוב וזה אחרי שידרוג וגם יש כמה תהליכים שצורכים הרבה משאבים. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 19:27:08, on 12/01/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-24,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-35,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-79,000k C:\WINDOWS\system32\svchost.exe-34,000k C:\WINDOWS\System32\svchost.exe-32,000k C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.e…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פ4 של סלרון, עשיתי פורמט ל HD דרך הווינדוס XP ועכשיו כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס המחשב ניתקע מה לעשות? וממה נובעת הבעייה? אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני אשמח לא משנה בדקתי את ההארד דיסק ולצערי הוא מת צריך לקנות חדש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, המחשב קרס לי כבר פעמים בשעה האחרונה באמצע פעולות והאמת ניהיה איטי גם טיפה, באחד הקריסות הוא הראה לי את ההודעה הבאה : machine check exception -- יש לי win 10 | אף פעם לא עשיתי overclock למעבד או משהו לא התעסקתי עם שום דבר כמעט במחשב .. מה אפשר לעשות עם הקריסות האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות נטסטיק ללפ טופ שלי, לצורך גלישה במקום העבודה בלי להסתמך על האינט' שלהם. אני קצת לא מבין בזה, קראתי שצריך מודם, הכוונה שהפלאפון שלי ישמש כמודם? כדאי לקנות נטסטיק סיני מעליאקספרס, או שלא? אני צריך משהו שיעבוד מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-