תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, ניסיתי להתקין ubuntu 12 על מחשב שהיה בו dualboot של win7 וubuntu13, (המטרה היתה להחליף את 13 ב12). במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום בפרטישן כדי להחליף את האובונטו. שיחקתי שם קצת עם הpartition אך לא הצלחתי להתקין את האובונטו. עם זאת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש ואני מנסה לעשות Boot כרגיל לווינדוס אני מקבל את ההודעה שבתמונה. משהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ ולשאול למי שיש או יודע על לוח אם MSI Z97 Gaming 5 יש לו על הלוח הרחבה כזאת שיפור לאיכות קול Enhanchment כזה שנקרא Sound Blaster Cinema 2 לעניין הבעיה, במשחקים ושירים לפעמים יש רעשים מוזרים מהרמקולים זה נשמע כמו קריעת דפים כזה , מה שאני חושב או שדרייבר לא מותקן נכון וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, במאפיינים של התקני השמעה תמונה להמחשה אין שם שום שיפורים בכלל, ובדרך כלל מופיע לי שם ימבה שיפורים, ככה שאני לא יודע אם זה תקין או לא, ברגע שאני מתקין מחדש, אז ה Sound Blaster לא עובד כשהוא לא עובד אז זה מביא שגיאה הוא לא מוצא Audio Device אבל כשמתקינים מחדש שוב את הדרייבר של הבלסטר ואז את הדרייבר של הכרטיס קול אז הכול עובד תקין אבל עדיןי יש רעשים,והשיפורים נוספים לרשי…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי צפצופים כאלה כשהמחשב עולה. השאלה זה אם זה אומר שיש לי בעיה באיזה שהו חלק במחשב ואיזה? ואם אמורים להישמע צפצופים כשהמחשב עולה?
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי היום סטיק 512 PC3200 טווינמוס, שמתי אותו (יש לי לוח a7v333) פועל, המחשב עולה בכל בסדר, הוא מגיע לויינדוז ואז מתחילות הצרות, כל תוכנה (או משחק)שאני מפעיל מתרסקת עד שהאקפלורר מתרסק. שאני מנסה לכבות את המחשב מופיע לי מסך כחול שWINDOWS HAS SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE FOR YOUR SYSTEM יש לי סטיק של samsung 2700 256Mb והוא עובד טוב, אין שום בעיה שאני מחזיר אותו. איפה הבעיה ומה לעשות עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה והתקנתי דרייברים אחרונים של ויה שיצאו למחשב שלי וזה לא עזר. מה לעשות? לחבר שלי יש אותו זיכרון ואותו לוח ועובר לו בסדר גמור...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לפני כמה ימים ומאז אני לא יכול להכנס ל safe mode אני לוחץ על האפשרות הזאת וזה מראה הרצת קבצים כאלה ועושה ריסט מחדש מה לעשות? הבעיה השניה היא בהתחממות של המעבד לפני שהחלפתי לוח הטמפרטורה הייתה 40 במנוחה ועכשיו היא 51 במנוחה מה גרם לשינוי כזה גדול?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו מושג איזה דרייברים צריך כדי לעלות DOS BOOT עם DVD כאשר בביוס האופציה של INTEL RAID נבחרה? תיאור הבעיה: 1) בביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAID 2) כונן DVD SATA מחובר 3) מנסה לעלות DOS BOOT דרך ה-DVD 4) הכונן לא מזוהה ניסיתי כמה דרייברים של ה-DVD וערכתי את ה- AUTOEXEC וה- CONFIG אבל ללא הצלחה למישהו יש פיתרון מה שכן עבד זה הHIREN CD הוא כן מצליח לעלות אבל לא הצלחתי לפענח מה הם עשו שם תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-