תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata) .בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win . ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה מה עוד אני יכול לעשות
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP אני רוצה לציין שעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP לפני התקנה זו שאני מבצע כרגע אבל יום אחד המחשב פשוט נתן מסך כחול עם הודעת שגיאה ביצעתי במחשב FDISK ופורמט והתחלתי בהתקנה של ווינדוס XP אני מגיע לשלב הזה: ראו תמונה מצורפת..... ואחרי זה הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח והאפשרות היחידה היא ללחוץ F3 ליציאה מהתקנת ווינדוס XP. ניסיתי להתקין ווינדוס 98se וזה כן עובד במחשב. כמו כן התקנתי על אותו דיסק קשיח את ווינדוס XP אבל במחשב אחר וזה עבד(במחשב אחר) ניסיתי גם להוסיף או להחליף את הזיכרון וגם זה לא עזר תוכלו להסביר לי מה יכול לגרום לבעיה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב החדש היום התקנתי את הווינדוס בקיצור כשנכסתי לווינדוס ראיתי שיש לי רק 128 ג'יגה איפה נעלמו עוד 30?? הדיסק הקשיח שלי הוא: W.D 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. חייב עזרה, בעיה במחשב. אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק. אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי.. הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש.. לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)" ניקיתי את הכל והחזרתי.. הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ניתקע בwindows vista עושה פריז פתיאום יש לי מחשב אם ddr3 דיסק טרה ספק 600w כרטיס מסך 4850 של ati מה יכול להיות הבעיה ולוח x48
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-