עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by yuvalkosh,

מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. שלום רב. קניתי ממש עכשיו מחשב חדש, עם Mugan 3 Rev B. הבעיה היא שהוא עובד באופן קבוע על מהירות מקסימלית, וזה לא ממש לא נעים באוזן. יש דרך להוריד את המהירות שלו באופן ידני? הלוח אם שלי הוא MSI Z77A G43. תודה רבה. עריכה: הסתדרתי אחרי חיטוט בביוס. תודה בכל מקרה!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. שלום חברי הפורום. אחד הסלוטים בלוח האם של אחי (Gigabyte GA-EP45-DS3) ורק אחד (הצהוב השמאלי ביותר) לא מסוגל להפעיל את זכרונות הA-DATA שלנו (שמסוגלים להגיע עד 1200Mhz ויותר) ביותר מ850Mhz, אך כל שאר הסלוטים מסוגלים. שינוי התזמונים לא עזר, העלאת המתחים לא עזרה. אם ארצה להכניס 4 זכרונות 1066Mhz לא אוכל להפעיל את כולם במהירות הזאת עקב הסלוט, והיא תרד ל850Mhz. האם תקלה זו נחשבת לתקלה תחת אחריות? אני מניח שאין דרך לסדר אותה מלבד שליחה למעבדה. אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 29.10.2010 בשעה 13:38:10 טוב מצאתי את הבעיה (בערך )מסתבר שרודפת את הזכרונות רוח עתיקה בשם קקה. זה גרם לזכרונות לפתח אישיות משלהם. להלן האישיויות של הזכרונות: א. הזכרונות לא אוהבים סלוטים צהובים, באשר יהיו…

12. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by shai769,

אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by itay-ab11,

כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Splashy,

יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by onetwo,

היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by kadoshmaor1,

שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by nils,

שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Hi everyone, I’m looking to upgrade my PC for 1440p gaming and would love some advice on choosing the right graphics card. I mainly play AAA titles like Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, and Starfield, and I aim for high settings with at least 60 FPS. My current setup includes: CPU: Ryzen 5 5600X RAM: 16GB DDR4 3200MHz PSU: 750W Gold-rated I’ve been eyeing the RTX 4060 Ti and RX 7700 XT, but I’m open to other suggestions as well. Are these cards a good fit for my needs, or should I stretch my budget for something like the RTX 4070? Also, how future-proof are these options for upcoming games? Thanks in advance for your input! level devil

23. אני פונה גם לכאן באיֿן בררה יש לי חיבור על הלוח אם dp שאני צריך לחבר אותו למסך אפל studio display שהוא חיבור טאנדרבולט נכנסתי ליוטוב וראיתי בחוץ לארץ יש כאלה שהצליחו ויש כאלו שלא אני קצת מפחד לקחת סיכונים אם מישהו ניסה את זה או חיבור דבר כזה אנא תגיבו במהרה אני אובד עצות.

24. Started by brum,

אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם בעיה מוזרה IBM R50e , שנכנסים ל-Device Manager הוא ריק! לא מופיע שום התקן !!! למה זה נעלם ואיך מחזירים הכל בחזרה??? המחשב הוא עם Windows XP . תודה !

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.