תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קבעתי בביוס שהמחשב יגן על עצמו ויכבה את עצמו כשהמעבד מגיע ל65 מעלות המערכת מתכבת באמצע משחקק כמו סימס או איג' אוף מיתולוג'י. בדקתי באמצע המשחק בתוכנה אוורסט והחיישן מורה על טמפ 56 שהמחשב מתכבה החיישן מדויק. מה עושים ? אביט NF7 BARTON2500 סירקולציה טובה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שבת שלום במחשב שתיקנתי הייתה בעיה בכרטיס הוא היה עושה ארטיפקטים חיברתי את שלי ועכשיו גם לי זה ככה בערך http://img77.imageshack.us/img77/8392/150015001488151315019fq.jpg לא יודע מה לעשות במשחקים אין בעיות.. תודה עריכה: הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב בחלקים ולאחר ההתקנה של הכל הופיע הודעה הבאה: CMOS CHEKSUM ERROR- DEFAULTS LOADED WARNING CPU HAS BEEN CHANGED ??? 8PLEASE RE-ENTER CPU SETTINGS IN THE CMOS SETUP AND REMEMBER TO SAVE BEFORE QUIT לא מצאתי בביוס היכן משנים את ההגדרות של המעבד, טענתי את ההגדרות האופטימליות, לאחר מכן שמרתי. המחשב עלה בסדר והכל תקין אלא מה? כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל ומחברים אותו בשנית מופיעה אותה ההודעה והביוס מתאפס. בנוסף עשיתי גם עדכון לביוס- לא עזר. כעת החלפתי גם סוללה- גם לא עזר. אשמח לכל רעיון ועצה. איתי
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנסוניק sg70 ותוכנת פרמייר פרו 1.5 . ב-capture אני יכול רק לשלוט בקדימה ואחורה, אבל לא רואים תמונה על המסך ואין סאונד. רשום בחלון ה-capture למעלה שאני צריך לעשות reset למצלמה. הבעיה שבהגדרות מצלמה מופיע פנסוניק, אבל לא הדגם שלי. פתרונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-