תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
היי. אני משתמש בMacBook Pro 16" 2019 למחשב יש 4 חיבורי USB-C. אני אובססיבי לשולחן נקי מכבלים, ולכן הייתי רוצה למצוא פתרון שיאפשר לי להוציא כבל אחד מתוך המחשב, אל מאחורי השולחן, לאיזשהו USB-C HUB שירכז הכול. מה שאני צריך שם זה - חשמל, כדי שהמחשב יישאר בטעינה באופן קבוע ללא צורך בחיבור נוסף - חיבור HDMI למסך 1 - חיבור למסך 2 (עדיפות לMini Display port או USB-C, אבל אפשר גם חיבור אחר שיצריך ממני עוד מתאם בדרך) - לפחות 3 חיבורי USB 3 עבור מקלדת ועכבר וכוננים חיצוניים - עדיפות לחיבור USB-C אחד לפחות לשימוש כללי. מה דעתכם? אופציה שחשבתי עליה שיכולה להתאים לכל מה שאני צריך, זה אולי המוצר הזה: https://www…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי ממש עכשיו מחשב חדש, עם Mugan 3 Rev B. הבעיה היא שהוא עובד באופן קבוע על מהירות מקסימלית, וזה לא ממש לא נעים באוזן. יש דרך להוריד את המהירות שלו באופן ידני? הלוח אם שלי הוא MSI Z77A G43. תודה רבה. עריכה: הסתדרתי אחרי חיטוט בביוס. תודה בכל מקרה!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אחד הסלוטים בלוח האם של אחי (Gigabyte GA-EP45-DS3) ורק אחד (הצהוב השמאלי ביותר) לא מסוגל להפעיל את זכרונות הA-DATA שלנו (שמסוגלים להגיע עד 1200Mhz ויותר) ביותר מ850Mhz, אך כל שאר הסלוטים מסוגלים. שינוי התזמונים לא עזר, העלאת המתחים לא עזרה. אם ארצה להכניס 4 זכרונות 1066Mhz לא אוכל להפעיל את כולם במהירות הזאת עקב הסלוט, והיא תרד ל850Mhz. האם תקלה זו נחשבת לתקלה תחת אחריות? אני מניח שאין דרך לסדר אותה מלבד שליחה למעבדה. אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 29.10.2010 בשעה 13:38:10 טוב מצאתי את הבעיה (בערך )מסתבר שרודפת את הזכרונות רוח עתיקה בשם קקה. זה גרם לזכרונות לפתח אישיות משלהם. להלן האישיויות של הזכרונות: א. הזכרונות לא אוהבים סלוטים צהובים, באשר יהיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-