עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by devilon,

ברגע שאני מבצע ריסטרט על ידי או על ידי סיום התקנת תוכנה ברגע שהמחשב נדלק מחדש מופיע מסך שחור בו כתוב BOOT FROM CD/DVD: Disk boot falure insert system disk and press enter אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי עכשיו אמרו לי שאני צריך בביוס שתמיד יעשה ריסטרט מההרד דיסק אז לא מצאתי אפשרות כזאת מה שמצאתי זה FIRST BOOT SECOND BOOT THIRD BOOT בראשון היה מסומן FLOPPY בשני HARDDISK ובשלישי היה CD אז שניתי את כולם לHARDDISK וזה עדיין חוזר על עצמו מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by etz,

היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by spon83,

שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by Harel007,

בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by shoomil,

התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by uriya,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by shoomil,

מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by levya1,

שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by assaf990,

משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by Imtheman,

חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by cliver,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצע שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלוק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסוםט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by ophir555,

קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. קבעתי בביוס שהמחשב יגן על עצמו ויכבה את עצמו כשהמעבד מגיע ל65 מעלות המערכת מתכבת באמצע משחקק כמו סימס או איג' אוף מיתולוג'י. בדקתי באמצע המשחק בתוכנה אוורסט והחיישן מורה על טמפ 56 שהמחשב מתכבה החיישן מדויק. מה עושים ? אביט NF7 BARTON2500 סירקולציה טובה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by a_halachmi,

היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by most,

שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by mushi,

מה קורה חברה יש לי מחשב P3 סלרון 600 יש בו הרדיסק חדש, זה מחשב של עסק. אני רוצה להעביר את ההרדיסק למחשב קצת יותר חדש.. P4 2GB. עכשיו על ההרדיסק כבר מותקנת מערכת הפעלה XP ויש כל מיני תוכנות שמותקנות על המערכת הפעלה הזאת... הבעיה היא שמתי שאני מכניס את ההרדיסק למחשב היותר חדש הוויינדוס לא עולה הוא מריץ את הבדיקה של ה RAM ואז עובר למסך כחול... יכול להיות שזאת בעיה של הדרות ביוס שונה??? מה אני יכול לעשות עם בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה???? תודה..צחי.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים